Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltok nyalás után?
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok ti akartok smárolni nyalás után ?2011. júl. 24. 20:23
21/31 anonim válasza:
hát én kinyalattam vele a wc-t, de nem lett tőle jobb.. :S
22/31 Dottorre válasza:
Igen, ez mindennapos, és természetes dolog.. nem tudom ki undorodik ettől, én még nem találkoztam olyan nővel, aki nem akart volna csókolózni miután így vagy úgy elélvezett.
23/31 anonim válasza:
Én nem. De helyzete válogatja.. egy jó nyalás után.. kb. ahhoz van lelki erőm, hogy felé forduljak és odabújjak..
26/31 anonim válasza:
Lány vagyok és persze... Extremitásoktól eltekintve (nálam a vizelet és a széklet) semmi sem undorító a szexben... Egymás bőre, haja, illata, íze, nedvei mind-mind szexuálisan izgató.... Az emberek ott követik el a hibát,h nem követik az állati ösztöneiket. Ha figyelsz a belső hangra és olyannal bújsz ágyba, aki igazán izgat, akkor attól az embertől szinte semmi sem undorít...
És itt érinthetjük,h így nem lehet "undorító" az anális vagy az orális szex sem...
27/31 anonim válasza:
háát a barátommal mi ha kényeztetjük egymást.. utána csak szájra puszi és egy idő után jöhet a smár. :)
28/31 anonim válasza:
Attól függ, ha seggemet nyalta épp ki, akkor mellőzném a csókot.
29/31 anonim válasza:
AZ ő szájában lehet a Te "seggetd", de Te a sajátodtól undorodsz???!!! Érdekes:)
30/31 anonim válasza:
Én nem. Szó sincs róla, hogy saját magamtól undorodnék, de a saját számban azért nem akarom érezni magam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!