Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltok nyalás után?
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok ti akartok smárolni nyalás után ?2011. júl. 24. 20:23
5/31 anonim válasza:
Persze. A legfinomabb csókok. 27/N
6/31 anonim válasza:
miért ne? ha ő megkóstolja akkor én miért ne? ;)
majd megtudod... :)
7/31 anonim válasza:
aha, előtter is, közben is 20L22F
9/31 anonim válasza:
Én is kinyalnám magamat, nagyon... egy ilyen csók után kezdtem el vágyni egy csajra is. Kipróbálni. :)
10/31 anonim válasza:
Nekem is voltak már gondolataim...valami jó kis bukszát kinyalni,hogy meg mutatnám neki,mennyivel jobban csinálja egy lány,akit már nyaltak és tudja hogyan jó... Hm...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!