Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy zajlik egy műtét? (fityma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik egy műtét? (fitymaszűkület)

Figyelt kérdés
Van valami kockázat? kb menyi ideig tart? menyit kell várni a műtétre? műtét után bent kell még maradni...?
2011. júl. 24. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
annyit tudok h levágják a fitymád :D
2011. júl. 24. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Láncfűrésszel fél perc alatt megvan.
2011. júl. 24. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
2011. júl. 24. 19:31
 4/5 anonim válasza:
Hát nem a legkellemesebb dolog. Nekem már volt ilyenem még gyerekkoromban. Nem áltatlak elég kemény dolog. A műtét úgy zajlik, hogy kapsz egy érzéstelenítő injekciót és aztán neki látnak a dolognak. Nekem injekcióval is mocskosul fájt, lehet hogy csak nem hatott eléggé vagy a doki volt barbár, nem tudom hogy meddig tarthatott, nekem elég soknak tűnik, de ugye ez relatív dolog, mert ugye a fájdalmat az ember, tartson akár rövid ideig is, hosszúnak érzékeli. Szal igen levágják a levágni valót majd összevarrják. Másnap hazamehetsz, utána ápolni kell, vagy legalábbis nekem kellett hogy hamarabb gyógyuljon, aztán meg varratszedés kb. egy hét után. NNa az vmi brutális volt, ott nincs érzéstelenítés. Igazából ahogy mondani szokták, ha egy ilyet elviselsz, nincs az a fájdalom amit utána ne tudnál. Szal lehet hogy ez így elsőre rémisztően hangzik, de ha orvosilag szükség van rá, akk nincs mit tenni. Ha esetleg egy ilyen előtt állnál akk kitartást, fogakat összeszorítani, és ki kell bírni. Remélem tudtam segíteni.
2011. júl. 24. 21:37
 5/5 Solarian ***** válasza:
Ne stresszelj mer akkor csak rosszabb lesz.(felfokozott idegállapotba nem hat az érzéstelenítő sem eléggé>előttem szóló)Szal igen a tényállás az, levégják a fitymát? nálam is ez volt, utána egy másfél hétig kib*szottul fáj a pisálás, első 1-2 napban a járás is. de utána semmi gáz nem lesz. én asszem 4 vagy 5 éves voltam és túléltem.
2011. júl. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!