Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy hülye kérdés de ezen gondolkodom már napok óta és már nagyon kíváncsi vagyok xDD (? )
szóval a felvilágosító könyvekben szokott lenni egy olyan rajt hogy oldalról mutatnak egy női testet és ugye ott van a méhe a nőnek és az egy ilyen kis üreg vagy mi ... és ha valakinek kioperálják a méhét hogy ugye ne lehessen terhes,akkor ha beleélvez a férfi a nőbe akkor a g.cijével mi lesz? XD
de lécci tényleg ne röhögjetek ki a beteges gondolataim miatt csak egyszerüen érdekel xDD
szóval ha nincs ott a méhe a nőnek akkor az felszivárog a gyomrába és megemészti vagy azzal mi lesz?
azt bevarrják ott...mármint ahol a méh kezdődne.
szal szépen kifolyik a sperma, ilyen egyszerű :D
Senkinek nem operálják ki a méhét azért, hogy n lehessen gyereke. Esetleg elkötik a petevezetékét. A méhét csak annak operálják ki, akinek valami súlyos betegsége van, vagy pl. szülés után, ha nagy gond van.
Amúgy nem tudom "a g*cijével mi lesz", de biztos nem szivárog sehova.
köszi a válaszokat :D
18:47 főleg neked,végre megtudtam :ĐĐ
18:43 mert téged ki vesz komolyan?:O nem tudom milyen viszonyba lehettél a szüleiddel de valamit nagyon elronthattak a nevelésedben :P ^^
köszi utolsó :))
de hogyha nem folyik ki az összes mert például a csaj fekszik vagy fejjel lefelé van?
:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!