Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek én nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én nem vagyok normális, vagy a partnerem nem csinálta jól? =D nem szeretem, ha nyalnak!?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és eddig 1 szexuális partnerem volt, de már nem vagyunk együtt.:) nem szeretem, nem szerettem, h nyalt, nekem nem volt jó érzés. ő nem csinálta jól, vagy más lány is van így?
2011. júl. 24. 17:08
 1/8 anonim válasza:
Hát előfordulhat hogy a párod nem nyalt jól! Én sem mondom hogy mindig élvezem....de valami tecnikája azért csak van.
2011. júl. 24. 17:11
 2/8 anonim válasza:

szerintem van más is így

nekem is 1 partnerem volt eddig

sokat nyalt..de kb 10ből ha egyszer kezdett jólesni

énis elgondolkodtam ezen.

arra jutottam h megkell próbálni mássalis:D

2011. júl. 24. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet mind a kettő. Ennyiből aligha fogjuk tudni megmondani.
2011. júl. 24. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
én se szerettem annyira. bár eddig voltak már többen is, de én annyira nem igénylem. ha csinálja néha ok, de annyi elég is.
2011. júl. 24. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Mármint nem úgy értettem, hogy nem vagy normális. Akkor is normális vagy, ha nem jön be a nyalás. Vannak ilyen csajok is. ;)
2011. júl. 24. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy-vagy.
2011. júl. 24. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a partnered technikája nem volt neked megfelelő. Még akkor is, ha másnak bejött, ahogy csinálta. Nem minden női test működik egyformán.
2011. júl. 24. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:

lehet hogy nem találja el pont úgy, ahogy neked jól esne.

én sose élveztem, ha az exem nyalt.

aztán lett egy szeretőm, ő meglepett vele, milyen jól csinálta(mondjuk ő mellette ujjazott is és nem olyan durván hanem nagyon jól).

aztán volt 1 kalandom még az exemmel, akkor megmondtam neki, hogy szeretném ha csinálná, és akkor vele is jobb volt már, de nem olyan igazán jó, mint a szeretőmmel.

tehát sztem függ attól, milyen "tehetséges" :D a gyerek, meg attól, mennyire érez rá éppen a te igényeidre.

2011. júl. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!