Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a cicim. Módszereket tudtok hogy természetes úton nagyobb legyen?
Figyelt kérdés
(még csak 16 leszek) szóval gondolom nőni fog még, de nekem már most kellene h megnőjön a mellem. mert addig nem érzem magam nőnek.2011. júl. 24. 15:56
1/14 anonim 

válasza:

ess teherbe!az a biztos megoldás!:)
4/14 anonim 

válasza:

Ha szeretnéd én nyújthatok rajta:) Milyen természetes módszere gondolsz? Kicsit gondolkoz rajta, hogy mit kérdezel:)
5/14 anonim 

válasza:

Kénytelen leszel türelmes lenni szerintem. Ha csak látszatot akarsz vannak remek melltartók. Ha meg a fiúk miatt akkor az sem para, nem az összes van ráállva a dinnye nagyságú mellekre. :D Szóval csak nyugi és türelem.
6/14 anonim 

válasza:

mellnagyobbítást vállalok kézrátétellel. ha nem működik, visszafizetem az árát! :)
8/14 anonim 

válasza:

Természetes módszer? Szüless megfelelő génekkel.
Ja, hogy azt már lekésted?! Akkor talán fogadd el úgy magad, ahogy vagy...
9/14 anonim 

válasza:

a legtermészetesebb amihez NEM kell mesterséges anyag
mégpedig az, hogy: egy olyan pasit szerzel akinek nem a világ legnagyobb mellű csaj kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!