Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belevertem a lány arc ápoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevertem a lány arc ápoló krémébe, szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
tegnap átmentem szomszedba mert szomszéd lánynak 17éves elromlott a monitorja,kicsereltem enki egy kábelt és kész.mondta h mivel hálálja meg nekem,erre kiment akonyhaba és hozott fel kólát,közben én meg megtalatam neki ien arcápoló valami krémet,és belevertem,eléggé sok ment bele szoval nagy adag :D.aztan bejött a csaj és elkezte magára kenni mert ez valami éjszkai arcápoló vagy mi.sem nyelni sem szóni nem tudtam,csak izazdtam mind a hülye.tudom gusztustalanságot csinaltam,de most áljak oda és héé televan ge..ivel a krémed :D vagy micsinaljam.vagy haggyam és hagy hasznalja? :)
2011. júl. 24. 15:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Rögtön észrevenni, ha az arcápoló krémben "valami más" van. Teljesen más szagra, színre, konzisztenciára.

Egy 17 éves lány pedig lehet hogy találkozott már spermával, tehát tuttura felismerné, hogy valami nem stimmel.

2013. júl. 19. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!