Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belevertem a lány arc ápoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevertem a lány arc ápoló krémébe, szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
tegnap átmentem szomszedba mert szomszéd lánynak 17éves elromlott a monitorja,kicsereltem enki egy kábelt és kész.mondta h mivel hálálja meg nekem,erre kiment akonyhaba és hozott fel kólát,közben én meg megtalatam neki ien arcápoló valami krémet,és belevertem,eléggé sok ment bele szoval nagy adag :D.aztan bejött a csaj és elkezte magára kenni mert ez valami éjszkai arcápoló vagy mi.sem nyelni sem szóni nem tudtam,csak izazdtam mind a hülye.tudom gusztustalanságot csinaltam,de most áljak oda és héé televan ge..ivel a krémed :D vagy micsinaljam.vagy haggyam és hagy hasznalja? :)
2011. júl. 24. 15:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. júl. 24. 18:12
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát tudom hihetetlen de ez van akkor.a helyesiras miatt nem kötekedni mert megneznem te erintös telefonrol,hogy irnál.Ugy mertem mert nekik padiszoba van és hallani lehet ha valaki jöna alépcsön fel.háháháhá én nem kitalalom mind 1esek :) ja és 20 vagyok
2011. júl. 24. 18:38
 13/21 anonim ***** válasza:
gratulálok 20 évesen pffffffff ilyet
2011. júl. 24. 19:05
 14/21 anonim ***** válasza:

Csak arra válaszolj, egyáltalán miért kellett kiverned míg Kolát, meg szendvicset készített?

"és olyannyira nem bírtál magaddal, hogy muszáj volt kiverned abba a 3percbe?"

2011. júl. 24. 20:57
 15/21 A kérdező kommentje:

azért kellett mert nem birtam magammal :)

ot volt a lány tangája az ágyon meg ruhák valoszinüleg pakolt,vagy ki volt mosva és nem rakta még el,a lány meg ien hajszalvekony ruhaban volt,beindultam rá teljesen.már elötte is bevoltam még a monitort csinaltam,és alig vartam,hogy kimenejn :) nem kenhettem a frissen mosott ruhaba vagy a bugyiba.erthetö már?de még nem kaptam valaszt arra,hogy elmondjam neki?vagy haggyam ,hagy használja a krémet.nem lessz valami baja töle?marmint nem a spermától,hanem,hogy benne lessz hetekig akrémben és nem fog mmegromlani vagy valami? :D

köszi elöre is pls

2011. júl. 24. 22:06
 16/21 anonim ***** válasza:
nyugalom emberek! szerintem ez bárkivel előfordulhat
2011. júl. 24. 22:07
 17/21 anonim ***** válasza:

szerintem mond el neki még jól is kijöhetsz belőle

mond el igy lesz a legtisztább

sok sikert

2011. júl. 24. 22:13
 18/21 anonim ***** válasza:

szerintem fake, de mindegy.

semmi baja nem lesz, mert ha nem tudtad volna a spermában vannak olyan anyagok amik kifejezetten jótékony hatással vannak a bőrre. nekem pl van egy folt a hasamon, mindig oda élvez a barátom évek óta. abban az egy foltban tökéletes a bőröm mint a babapopsi.

2011. júl. 24. 23:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem bírtál magaddal... Csak mert láttál egy dögös nőt, dögös ruhákat, már muszáj volt? Apám, veled komoly baj van. Az állatok viselkednek így.

Csak, hogy a kérdésre is válaszoljak: Dobj fel egy pénzérmét, ah fej mond el, ha írás, ne.

2011. júl. 25. 18:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Tipikus! Én a seggembe dugtam a fogkeféjét, dehát változnak a korok! :DDDD
2011. júl. 27. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!