Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevertem a lány arc ápoló krémébe, szerintetek gáz?

Csak arra válaszolj, egyáltalán miért kellett kiverned míg Kolát, meg szendvicset készített?
"és olyannyira nem bírtál magaddal, hogy muszáj volt kiverned abba a 3percbe?"
azért kellett mert nem birtam magammal :)
ot volt a lány tangája az ágyon meg ruhák valoszinüleg pakolt,vagy ki volt mosva és nem rakta még el,a lány meg ien hajszalvekony ruhaban volt,beindultam rá teljesen.már elötte is bevoltam még a monitort csinaltam,és alig vartam,hogy kimenejn :) nem kenhettem a frissen mosott ruhaba vagy a bugyiba.erthetö már?de még nem kaptam valaszt arra,hogy elmondjam neki?vagy haggyam ,hagy használja a krémet.nem lessz valami baja töle?marmint nem a spermától,hanem,hogy benne lessz hetekig akrémben és nem fog mmegromlani vagy valami? :D
köszi elöre is pls

szerintem mond el neki még jól is kijöhetsz belőle
mond el igy lesz a legtisztább
sok sikert

szerintem fake, de mindegy.
semmi baja nem lesz, mert ha nem tudtad volna a spermában vannak olyan anyagok amik kifejezetten jótékony hatással vannak a bőrre. nekem pl van egy folt a hasamon, mindig oda élvez a barátom évek óta. abban az egy foltban tökéletes a bőröm mint a babapopsi.

Nem bírtál magaddal... Csak mert láttál egy dögös nőt, dögös ruhákat, már muszáj volt? Apám, veled komoly baj van. Az állatok viselkednek így.
Csak, hogy a kérdésre is válaszoljak: Dobj fel egy pénzérmét, ah fej mond el, ha írás, ne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!