Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön márvalaki?
Figyelt kérdés
már hosszú ideje járok koncertekre,bulikba megvan mindig a hangulat ismerkedek mindenhol de még nem találtam olyan lányt akivel kölcsönös szerelmet éreztem volna, 16 vagyok eddig 1x volt 1 kapcsolat amit igazábol nem is hívnák annak csak 4 napot voltam vele (hát igen inkább ugyymondanám hogy nembírt magával a csaj na mind1 ;) vele csak csók volt és több nem... a kérdésem az hogy hol találok RENDES és HŰSÉGES lányokat mert már hiányzik az életemből 1 lány akit szerethetek és ő is engem :(2011. júl. 24. 15:20
12/17 anonim válasza:
hát ezzel énis így vagyok 16/F 1 barátnőm volt 3hétig voltunk eggyütt és még csók sem voltX/:/ LOL.
13/17 anonim 

válasza:

Most komolyan mit akarsz 16 évesen? Hogy 3 lányt már megfektess?
Gondolkozzatok már még fiúk vagytok még a személyiségetek és a testetek sem fejlődött ki egy rendes kapcsolathoz. Nem mondom hogy ne próbálkozzatok de átlagban 18-19 évesen kell egy rendes kapcsolatba belemenni. Tudom már minél fiatalabban akarnak a tinik mindent kipróbálni de akkor is vannak határok. 16 évesen még normál esetben egy kislány is még szűz.
Nyugi úgy érzitek halad az idő meg szerelem kell stb stb de lesz elég időtök.
14/17 anonim 

válasza:

Bezzeg a lányok 15 évesen túl akarnak lenni a szexen, hogy nagyoknak látszanak. És a legtöbbje el is veszti a szüzességét a 8-ik osztály után.
15/17 anonim válasza:
07-27 20:31 Én nem azt írtam h egyből megakarom fektetni hanem azért egykis testi kapcsolat nem árt egy kapcsolatban. Inkább az érzéki dolgokat hangsúlyoznám mert jólenne beszélgetni egy lánnyal jólenne ha valakivel megbeszélhetnék mindent=/
16/17 anonim 

válasza:

16:48-as akkor elmondom a világ kegyetlen és sosem szabad megosztani egy csajjal mindent, azért soha nem szabad teljesen kötődni a másikhoz. Rengeteg alkalommal követtem el ezt a hibát hogy fél év után úgy gondoltam na most akkor megszokhatom velem lesz egy ideig aztán puff.
17/17 Szesze 

válasza:

Na mert a pasikban meg lehet bizni. Ezt embere valogassa, nem az h csaj v pasi az illeto. Amiert csalodtal nem biztos h masba nem lehet megbizni...
20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!