Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lány és egy 35 éves férfi között milyen lehet a szex?

Képtelen vagyok elhinni, hogy egy 35 éves férfi akarjon valamit egy gyerektől!
(tudom könnyű szex, de akkor is!!!)
Te egy gyerek vagy (nem csak az ő szemében), keress a 15-18 évesek között magadnak valakit. Neked ezek valók.

15 évessel pedig nagyon jó a szex. Jó szűk.
Miért kellene elutasítanom ha önként megy bele?
30/F

Nem tudom mióta ismered és milyen vele a viszonyod...
Én 18 éves koromban együtt voltam egy 31 éves pasival (aki a rajztanárom volt), teljesen elvarázsolt a szavaival, a kedvességével ,a figyelmességével,az ágyban is nagyon odaadó volt,élményteli hónapokat töltöttem vele.Ő kezdett nekem udvarolni,de nem csak szexet akart ez abból is kiderült,hogy semmit sem siettett(más fél hónap után szexeltünk először).Szóval nem alapozhatsz arra ,hogy kiakar használni,sőt még lehet,hogy jobban vigyáz rád ,mint egy tizenéves aki csak összemaszatol...
Ha még van valami kérdésed küldj nyugottan levelet.
21/L

Nekem is jó lenne valami tini:)))))))
23/F

Hogy milyen? Csak orálig jutottunk, mert szűz vagyok, de félelmetesen jó. Nagyon izgató, finom, érzéki, imádom...
Az hogy tudja hogy bánjon velem, van tapasztalata a csajozásban, nagyon jó az együttléteknél. És nagyon kívánom, megveszek érte.
Nem, nem pedofil. Az csak 14 év alatt van. Önszántamból megyek bele, mert szeretem, kívánom, szinte kifolyok a bugyimból, annyira vágyom rá...
Szóval már miért is ne lehetne olyan jó mint két tizenéves között?
15/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!