Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lány és egy 35 éves férfi között milyen lehet a szex?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 13:48
1/22 anonim 

válasza:

szar.és remélem elkapják azt a pedofil köcsögöt !
2/22 anonim 

válasza:

Azt nem tudom, de után csak az elbeszélőn tudnátok beszélni...
4/22 anonim 

válasza:

14 év fölött bárki bárkivel szexelhet.
5/22 anonim 

válasza:

így van
nem pedofil
teljesen törvényes
6/22 anonim 

válasza:

törvényes, de undorító...keress korodbeli fiút, mert ez 1 köcsög pedomaci...csak kihasznál...a lánya lehetnél..gondolkodj...
7/22 anonim 

válasza:

Ez inkább erkölcsi kérdés... Hát annyit tudok mondani, hogy én nem akarom elképzelni... De amúgy: a férfi számára( ha valaki képes erre) jó lehet, hiszen fiatal punci, a lánynak se lehet rossz, hiszen tapasztalt férfi... De remélem ez a kérdés nem gyakorlati okok miatt hangzik el...
8/22 anonim 

válasza:

ha 22-23 lenne
az még talán elfogadható volna
de 35?
az már beteges
9/22 anonim 

válasza:

Nem tudom, de nem is akarom elképzelni, pedig volt, hogy a 35 éves barátomra rámászott egy 14 éves csitri, és ő alig tudta lerázni magáról és eltolni. Persze odamentek a csaj szülei, amikor meglátták és a kiscsaj azt hazudta, hogy a barátom mászott rá...Néztek is rá hülyén, de a tanuk mondták, hogy ez nem igaz. Nyilvános köztéren történt. 29N
10/22 anonim 

válasza:

- Ó apa neked mekkora nagy van...
- Ó kislányom, nem is láttad még felállva ...
Ergó, hányinger ...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!