Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok ti h reagalnatok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti h reagalnatok? Parommal nem talalkoztam tobb mint 1 honapja es mikor talalkoztok es az agyba kerultok egyszer a fiu csak azert h idesitsen jatekbol azt mondja most nincs kedve hozza abszolut mokasan eloadva, megsertodnetek v ramasznatok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti otthagytam volna!

Aznap nem feküdnék le vele!

19/L

2011. júl. 24. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem csak aznap, hanem valószínűleg örökre otthagynám. Csinálja ezt azzal mókából, akivel az elmúlt 1 hónapban is csinálta...mókából...
2011. júl. 24. 13:40
 3/9 napietus ***** válasza:
egyik se. hagynám a francba. van olyan, hogy az embernek nincs kedve, de akkor minek kezdi el? van rajta kívül is férfi a világon.
2011. júl. 24. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Az ilyet minden nő vérkomolyan veszi.

Kevesebb önérzetet! Provokáció. Azt jelenti hogy másszál rá.

2011. júl. 24. 14:03
 5/9 napietus ***** válasza:
másszon a franc...nehogy már azt higyje, szívességet tesz azzal, hogy megdug...
2011. júl. 24. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

Ezt az önérzetet... és ha a nő kéreti magát ?!

Hihetetlen hogy egyeseknek ez is becsületharc.

Tessék leszállni a rózsaszín csillámpóniról.

2011. júl. 24. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha csak mókásan viccelődik, és nem azért csinálja, hogy kicsesszen veled azzal miért lenne baj? Max mondanám neki, hogy ezért most büntit kap aztán......... :D
2011. júl. 24. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha látnám h viccel, akkor mondanám, h oké, hátat fordítanék és félpercen belül már tuti Ő mászna. :)
2011. júl. 24. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Emancipálódni tetszettek naccsád, szóval csak ne olyan öntelten ha nincsen alapja...miért ne viccelhetne ezzel bárki is?

A férfiknak sem tesztek szívességet azzal, hogy megd.gatjátok magatokat. Ez nem egy hierarchiaharc. Ha pedig az akkor már amugy is mindegy.

2011. júl. 24. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!