Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem engedi a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi a barátom, hogy orálisan kielégítsem?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam barátomnál és hát nem volt senki más otthon, ki is használtuk a helyzetet. Kielégített és én is szerettem volna őt de nem engedte. Azt mondta, hogy szerinte az nekem megalázó lenne...de én nem így gondolom és hiába mondom neki..
2011. júl. 24. 12:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Van aki szerint meg nem gusztustalan.

Ízlések és pofonok...

2011. júl. 24. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan barátnőm, akinek a pasija nem kívánta...ugyan ezt mondta, hogy szerinte ez megalázó a csajnak, és nem akarja ilyen helyzetben látni...
2011. júl. 24. 12:46
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki szeret egy nőt, az nem hagyja, hogy ilyen gusztustalanságokat csináljon!
2011. júl. 24. 12:57
 14/20 anonim ***** válasza:
szeretem a páromat és ő szereti az orális szexet. és én is. akkor miért ne csináljuk?
2011. júl. 24. 12:59
 15/20 anonim ***** válasza:
16%

Azért ne csináljátok mert természetellenes!

Az embernek nem azért adott az Isten szájat, hogy valakinek a farkát szopkodja vele!

2011. júl. 24. 13:00
 16/20 anonim ***** válasza:

szerintem semmi természet ellenes nincs benne. A barátnőm igényes és egészséges szóval fertőzést sem tudok elkapni.

Az anális szex, az természetellenes.

2011. júl. 24. 13:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is ismerek egy srácot aki ezt mondta. És igaza van...
2011. júl. 24. 14:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyébként az is lehet,hogy ezzel kapcs. van valami rossz élménye. Egy barátnőjével ilyesmi miatt mentek szét v. pl. neten láttam oylan videót ahol egy lányt arra kényszerítenek,hogy szopjon le valakit és az nem megjátszott volt,hanem egy nagyon amatőr felvétel. A pasi arcát sme mutatták meg semmi. A lánynak meg el volt kenődve a sminkje és eléggé és őszintének tűnt az arckifejezése... :/
2011. júl. 24. 14:53
 19/20 anonim válasza:
Én is hasonló véleményen voltam(lány vagyok), de én hagytam, hogy csinálja, és én nem akartam, pedig ő szerette volna, hogy csináljam. Úgy gondoltam, az nem tisztességes lánynak való, de sokat beszélgettünk róla, és ő elmondta nekem, hogy szerelemből csinálni nem tisztességtelen, mert azzal csak örömet okozol a másiknak, és az neked is jó, ha neki jó. Szerintem beszélgess vele erről. Nem hiszem, hogy egyből változni fog a véleménye nekem 8hónap kellett, hogy rávegyem magam, aztán egyszer megleptem... Próbáld meg mindig meglepni!! :)
2011. júl. 24. 15:49
 20/20 A kérdező kommentje:

huhh köszönöm a válaszokat.: )

Csak én meg olyan furán érzem magam miatta...hogy én megengedtem neki, pedig sokáig nem engedtem, mert féltem ettől és most meg ő nem engedi nekem..: /

2011. júl. 24. 19:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!