Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem engedi a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi a barátom, hogy orálisan kielégítsem?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam barátomnál és hát nem volt senki más otthon, ki is használtuk a helyzetet. Kielégített és én is szerettem volna őt de nem engedte. Azt mondta, hogy szerinte az nekem megalázó lenne...de én nem így gondolom és hiába mondom neki..
2011. júl. 24. 12:20
1 2
 1/20 Matee96 válasza:
9%
ad1 vagy kicsi a fasza ad2lehet büdös a szád xdddd
2011. júl. 24. 12:23
 2/20 anonim ***** válasza:
61%
Nézd nem csak lányoknál van ez, mert vannak fiúk is akik nem engedik. Ez agyban van és ez nem bamba felfogás csak ő neki is van normális gondolatai. Valószínű tisztességre lett felnevelve vagy neveledett. Ezen változtható, ha rátudod venni, hogy leszeretnéd szopni, mármint beszélgetéssel:)
2011. júl. 24. 12:25
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez volt velünk is a helyzet. mikor arra került a sor hogyakkor énis kielágítem szájjal nem engedte mert h ez nekem megalázó, meg ő ennél engem jobban szeret. ez ellen nnyit tudsz tenni h megbeszéled vele h ez neked nem megalázó és te ezt azért tennéd mert szereted. :)
2011. júl. 24. 12:26
 4/20 A kérdező kommentje:

1.köszönöm a lehetőséget nem élek vele; )

2.hmnemhiszem, hogy kicsi lenne; ) látni láttam már: )

nem hinném, hogy büdös lenne: D de amúgy jót röhögtem rajtad; D ja és egy normál ember szokott fogatmosni és a rágót is feltalálták már; D

2011. júl. 24. 12:27
 5/20 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg megalázónak tartja. Van aki nem tudja elviselni.

Ugyanakkor lehet, hogy más probléma van.

Szexeltél már vele? Lehet, hogy valamilyen betegsége van. Esetleg fitymaszűkület vagy hasonló és ezért nem engedi.

De lehet, hogy tényleg az van amit az előző hozzászóló írt. Kicsi a dákója és fél. Ezt csak ő tudja megmondani, mi csak tippelgetünk.

2011. júl. 24. 12:27
 6/20 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen 3. és 4.: ))

hát nem tudom beszéltem már vele, nem sok siker.

2011. júl. 24. 12:28
 7/20 anonim ***** válasza:
Vagy éppen nem szeretne csókolozni a gecís száddal:D Ez is benne van simán:)
2011. júl. 24. 12:29
 8/20 anonim ***** válasza:
9%

Még jó hogy nem engedi!

Nem mindenki ilyen undorító!

Szopdkodj valami mást!

2011. júl. 24. 12:34
 9/20 anonim ***** válasza:
Miért lenne undorító?
2011. júl. 24. 12:34
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

szerintem gusztustalan dolog ez az orális szex!

és örülhet a kérdező, hogy normális barátja van!

2011. júl. 24. 12:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!