Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Történt már ilyen veletek? Mit szólt a párotok?
Tegnap hirtelen meggondolásból átjött hozzám a párom. Örültem neki, de nem voltam úgymond "felkészülve", nem volt teljesen sima sem a lábam sem a puncim (ilyen 1 millis borosta volt rajta). Ő meg persze letámadott, én szégyelltem egy kicsit, de azt mondta nem zavarja...nem vagyok igénytelen, mindig normálisan megcsinálom, csak most így alakult...
veletek történt már ilyen, hogy véletlenül nem volt leszőrtelenítve? Mit szólt a párotok?
Nem foglalkozott vele hidd el.
Amúgy meg sok férfi szereti ha van egy nagyon kicsi(max pár mili)szőr,így nincs olyan érzésük mintha egy kislánnyal szexelnének.
Kérdezd meg erről a barátodat hátha így még jobban tetszel neki.
Ha ő jött át, nyilván előre készült lélekben.
Akkor pedig legalább egy hadsereg kellett volna, hogy megállítsa. Egy kis bozót ilyenkor kevés ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!