Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Történt már ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Történt már ilyen veletek? Mit szólt a párotok?

Figyelt kérdés

Tegnap hirtelen meggondolásból átjött hozzám a párom. Örültem neki, de nem voltam úgymond "felkészülve", nem volt teljesen sima sem a lábam sem a puncim (ilyen 1 millis borosta volt rajta). Ő meg persze letámadott, én szégyelltem egy kicsit, de azt mondta nem zavarja...nem vagyok igénytelen, mindig normálisan megcsinálom, csak most így alakult...

veletek történt már ilyen, hogy véletlenül nem volt leszőrtelenítve? Mit szólt a párotok?

2011. júl. 24. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
tragédia...
2011. júl. 24. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ez is egy tipikusan olyan dolog, amin csak a nők tudnak problémázni :) hidd el h a barátodat nem zavarta :D
2011. júl. 24. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom neked, hogy életed hátralévő részében soha ne legyen ennél nagyobb problémád!! :)
2011. júl. 24. 10:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez ennyire természetesnek számít? Velem még nem volt ilyen, próbálom ezután is kerülni.
2011. júl. 24. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nagyon TÁVOL Vagy még a SEXre érettségtől, kortol független.
2011. júl. 24. 10:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem, hogy problémát csinált volna belőle a párod:) Ha nagy lett volna, max akkor. DE ez természetes dolog. Aki meg ennyin kiakad az eléggé köcsög:D
2011. júl. 24. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozott vele hidd el.

Amúgy meg sok férfi szereti ha van egy nagyon kicsi(max pár mili)szőr,így nincs olyan érzésük mintha egy kislánnyal szexelnének.

Kérdezd meg erről a barátodat hátha így még jobban tetszel neki.

2011. júl. 24. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egy hétig a pasimnál vagyok, akkor sem szoktam minden nap végiggyötörni magam borotvával. Szerintem tisztában van vele, hogy emberből vagyok, és nem várja el, hogy egy földöntúli, tökéletes valami legyek. ÉS ezzel a legtöbb férfi így van. A kisfiúk persze nem, de ők nem is érdemelnek muffot.
2011. júl. 24. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha ő jött át, nyilván előre készült lélekben.

Akkor pedig legalább egy hadsereg kellett volna, hogy megállítsa. Egy kis bozót ilyenkor kevés ehhez!

2011. júl. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!