Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer elmegy, aznap többször nem áll fel neki. Kivel van a baj?
Ez előtt a fiú előtt volt egy több, mint 4 éves kapcsolatom. Ha akartam és bírtam, akár 5-6-szor is tudtunk szexelni, szinte egymás után. Én eddig azt hittem, hogy ez a normális.
Fél éve összejöttem egy másik fiúval.Ha csak megcsókolom feláll neki. DE! Miután elmegy, akármennyit is várunk, aznap már nem áll fel neki. Akármit is csinál/ok. Ilyenkor mindig mondja, hogy nagyon kíván és nem velem van a baj. Nem érti miért van ez, de bármit megadna azért, hogy felálljon neki, mert nagyon szeretne velem szexelni!!
Próbáltam nyugtatgatni, hogy engem ez nem zavar, meg majd megoldjuk...DE PERSZE, HOGY NAGYON ZAVAR! Most én nem tudom felizgatni, vagy vele van valami baj ...vagy tényleg ez lenne a normális ? Egy nap.. egy szeretkezés??!!
19/L
Kérlek normális válaszokat írjatok! :)
Az én barátom is ilyen. Neki ugyan pár óra múlva már újra fel tud állni, de közelébe sem ér a szokásos, megfelelő keménységének. Ahhoz min. 1,5, de inkább 2 nap el kell teljen. Szóval mi kettő, vagy max 1 naponta szexelünk.
Nincs semmi hiba, kíván, imádjuk egymást, ő szeretne többet, de nem képes rá. Ez van, alacsonyabb a tesztoszteron szintje.
Együtt érzek veled!
20/L (ő 25/F)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!