Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egyszer elmegy, aznap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer elmegy, aznap többször nem áll fel neki. Kivel van a baj?

Figyelt kérdés

Ez előtt a fiú előtt volt egy több, mint 4 éves kapcsolatom. Ha akartam és bírtam, akár 5-6-szor is tudtunk szexelni, szinte egymás után. Én eddig azt hittem, hogy ez a normális.

Fél éve összejöttem egy másik fiúval.Ha csak megcsókolom feláll neki. DE! Miután elmegy, akármennyit is várunk, aznap már nem áll fel neki. Akármit is csinál/ok. Ilyenkor mindig mondja, hogy nagyon kíván és nem velem van a baj. Nem érti miért van ez, de bármit megadna azért, hogy felálljon neki, mert nagyon szeretne velem szexelni!!

Próbáltam nyugtatgatni, hogy engem ez nem zavar, meg majd megoldjuk...DE PERSZE, HOGY NAGYON ZAVAR! Most én nem tudom felizgatni, vagy vele van valami baj ...vagy tényleg ez lenne a normális ? Egy nap.. egy szeretkezés??!!

19/L

Kérlek normális válaszokat írjatok! :)

2011. júl. 24. 00:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lehet rontás van rajta
2011. júl. 24. 00:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Van ilyen is. Nincs vele semmi "baj", ő egyszerűen ennyire képes. Igen, ez átlag alatti teljesítmény.

Azért megjegyzem, hogy a napi öt-hat menet meg átlagon felettinek számít már.

2011. júl. 24. 00:38
 3/11 anonim ***** válasza:
hát ja sajnos van ilyen aki 1x bírja 1 nap :\ személy szerint én se bírnám egyből utána, de félóra-óra múlva igen.
2011. júl. 24. 00:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát utoljára max a 20-as éveim elején ment több menet, minimum több órás szünet kell mostanában (de nagyon, nagyon ritkán van, hogy egy nap 2 sex legyen).

33/f

2011. júl. 24. 00:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem vele van a baj. Ne menjünk messzire csak az önkielégítésig, az se csak egyszer megy egy nap normális esetben. És, ha egy férfi egy nap többször is kitudja verni, akkor a szeretkezésnek is össze kéne jönnie egy nap többször is.
2011. júl. 24. 00:40
 6/11 anonim ***** válasza:

A pasival van a baj.

Talán már túl idős?

Mert akkor ajánlom nektek a potencianövelőt.

Ha meg fiatal menjetek el szexológushoz,hátha ő tud nektek segíteni.

22N

2011. júl. 24. 00:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Veled van a baj!

Most már megnyugodtál?

2011. júl. 24. 00:46
 8/11 A kérdező kommentje:
fiatalabb is nálam...mondjuk, amikor összejöttünk, akkor ő még szűz volt én meg ugye nem..lehet, hogy izgul? Mit csináljak?Beszélgessek vele erről? Meg fog oldódni?
2011. júl. 24. 00:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezek szerint, az előző barátommal elég szerencsés voltam :DD... És ő még azt hitte, h rosszul teljesít.. :D
2011. júl. 24. 00:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem megy akár 7x is, 5-10 perc szünetekkel :)

Mármint NEKEM, a barátnőmnek ezalatt 3x..

2011. júl. 24. 08:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!