Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudom kiverni a barátomna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom kiverni a barátomnak? Tippeket kérek hogy hogy kell csinálni

Figyelt kérdés
tapasztalatlan vagyok de előtte nem akarok egy kétbal kezesnek tünni... hogy kell kiverni ? a bőrt kell húzogatni ? valaki körbe tudná írni nekem ? nagyon hálás lennék ! előre is köszönöm
2011. júl. 23. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Lényegében igen. Finoman megmarkolod, és lassan elkezded húzogatni a bőrt. Az se árt, ha előtte megnedvesíted neki, szárazon eléggé kellemetlen is tud lenni.
2011. júl. 23. 23:33
 2/5 anonim válasza:
húzogatnod kell a fitymát, de az aljára figyelj egy kicsit mert ott van bőr egy hosszú csíkban arra vigyázz
2011. júl. 23. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:
ha kézzel nem megy, próbált szájjal
2011. júl. 24. 00:29
 4/5 mantis religiosa ***** válasza:
Az is lényeges, hogy egyenletes tempóban csináld, és ha látod hogy melyiket élvezi a legjobban, azt csináld,neki végig. Miután elment, néhány másodpercig még folytasd, ne rögtön hagyd abba, hanem fokozatosan. Ja, a körmöd ne legyen hosszú és/vagy éles.
2011. júl. 24. 00:59
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
JOL MAROKRA FOGOD A SZEMÉBE NÉZEL ÉS ELFORDITOD AZ ORAMUTATO JÁRÁSÁVAL ELLENTÉTES IRÁNYBA. EZ KOMOLY. DE VIGYÁZZ HA KŐZBEN CSAVARGATOD A BALL MELLBINBOJÁT VAGY ELPUSZTUL A VILÁG VAGY KITÁRUL EGY CSODÁLATOS VILÁGBA VEZETŐ TITKOS KAPU...
2011. júl. 24. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!