Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem meg a párommal, hogy rossz a szex?
Jóideje együtt vagyunk már. De a párom és köztem nem jó a szex, a részleteket hagyjuk. Ő úgy érzem eléggé szégyenlős, nem akar erről beszélni. Próbáltam megkérdezni, hogy valamit rosszul csinálok és ezért nem akarja e, vagy hogy valami nem tetszik esetleg rajtam, de mindig azt mondta nem ez a baj és hogy máskor beszéljük meg. Ilyenkor mindig hagytam, hátha eljön a máskor pillanata, de nem jön el. Hogy szedjem ki belőle, hogy mi a baja? Amúgy inkább az a baj, hogy kevésszer csináljuk, mert ha nekiállunk akkor én élvezem. Lehet, hogy ő nem, nem tudom, de azért elég hamar elmegy.
És egyszer az egyik csoporttársammal msn-en kicsit flörtölősebb hangvételben beszélgettünk, de nem volt más. Ő ezért nagyon megharagudott, de már megbeszéltük. lehet, hogy ez is probléma, hogy azt gondolja más is volt és most undorodik tőlem?
Szóval hogyan szedjem ki belőle és valami ötlet, hogy mi lehet a baja?
Kérek mindenkit, hogy értelmes válaszokat írjon. Köszönöm
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!