Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem meg a páromma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem meg a párommal, hogy rossz a szex?

Figyelt kérdés

Jóideje együtt vagyunk már. De a párom és köztem nem jó a szex, a részleteket hagyjuk. Ő úgy érzem eléggé szégyenlős, nem akar erről beszélni. Próbáltam megkérdezni, hogy valamit rosszul csinálok és ezért nem akarja e, vagy hogy valami nem tetszik esetleg rajtam, de mindig azt mondta nem ez a baj és hogy máskor beszéljük meg. Ilyenkor mindig hagytam, hátha eljön a máskor pillanata, de nem jön el. Hogy szedjem ki belőle, hogy mi a baja? Amúgy inkább az a baj, hogy kevésszer csináljuk, mert ha nekiállunk akkor én élvezem. Lehet, hogy ő nem, nem tudom, de azért elég hamar elmegy.

És egyszer az egyik csoporttársammal msn-en kicsit flörtölősebb hangvételben beszélgettünk, de nem volt más. Ő ezért nagyon megharagudott, de már megbeszéltük. lehet, hogy ez is probléma, hogy azt gondolja más is volt és most undorodik tőlem?

Szóval hogyan szedjem ki belőle és valami ötlet, hogy mi lehet a baja?

Kérek mindenkit, hogy értelmes válaszokat írjon. Köszönöm

2011. júl. 23. 23:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
Amikor viszonylag nyugodt a környezet és magatokba vagytok egyszerűen egy komoly beszélgetéssel fel lehet hozni a témát...
2011. júl. 23. 23:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az msn-es sztorid a baja. Inkább magával van baja,amit csak akkor fog elmondani neked, ha teljes mértékben megbízik benned.Valamit nem csinálsz jól, ha még nem mondta el.

Ne faggasd szerintem, vesd be az " én mindent megértek, nekem mindent elmondhatsz " nézést, légy vele gyengéd....talán megenyhül.

2011. júl. 23. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:

egyetértek az első kettővel, de a kérdésed "De a párom és köztem nem jó a szex, a részleteket hagyjuk" mondatához azt tudnám hozzáfűzni, hogy igazán akkor tudnánk érdemben segíteni, ha mondanál el részleteket. ne értsd félre, senki nem akar rajtatok csámcsogni, de nincs igazán semmi konkrétum, hogy mi nem jó. Ha úgy könnyebb, írj privátban.

Amúgy 33f vok.

2011. júl. 23. 23:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigieket. :)
2011. júl. 23. 23:30
 5/11 A kérdező kommentje:

A mennyiséggel van a probléma. Néha hiába próbálkozok nem akarja. Mindig azt mondja, hogy nagyon fáradt. Ebben igazság is van azért, de van olyan, hogy egy héten egyszer sem jön össze. Azért ennyire senki nem lehet fáradt....

De ha meg elkezdjük, akkor nekem nagyon jó és eddig úgy gondoltam neki is, de lehet teljesen más neki a jó, mint nekem. Sokszor mondja amikor visszautasít, hogy bújjunk össze és aludjunk, örüljünk, hogy együtt vagyunk.

2011. júl. 23. 23:40
 6/11 A kérdező kommentje:

Még annyit talán hozzáfűznék, hogy egyik este sztriptizeltem neki és fürdés után bevezettem a szobába. Elég nyűgös és fáradt volt, kérdezte is, hogy nem akarjuk e elhalasztani amit csinálni akarok mert hulla fáradt. De aztán a végére meg teljesen beindult. Látszott is...

Szóval annyira mégsem volt akkor fáradt, mert a tánc végére megjött a kedve. Sokan mondták hogy ha fáradt akkor orálisan elégítsem ki, de nem akarja. Érzem, hogy szeret engem, boldog is vagyok vele, és inkább az a bajom, hogy nem mondja el mi bántja. Mert ha elmondja, hogy miért akarja ilyen ritkán akkor megbékélek vele.

2011. júl. 23. 23:46
 7/11 anonim ***** válasza:
én a helyedbe bekeményítenék. Ültesd le egy székre és mond meg neki hogy a kapcsolat alapja a bizalom, meg kell beszélni különben nincs értelme a kapcsolatotoknak. Ettől be fog szarni (ha jól csináltad) és elmondja....ha nem akkor sértődj meg,majdcsak kiengesztel a válasszal.
2011. júl. 23. 23:59
 8/11 A kérdező kommentje:

Rendicsek, kemény leszek. :)

De olyan ártatlanul, értetlenül és aranyosan tud nézni. Az a baj ezzel, hogy megsajnálom. De akkor kemény leszek.

2011. júl. 24. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Pali rossz vagy az ágyban!

Meg is mondtad:)

2011. júl. 24. 00:29
 10/11 A kérdező kommentje:

És mi számít mondjuk rossznak? lehet, hogy egyhangú? Mert én akartam régen szabadban, nem akarta. Ki akartam elégíteni orálisan egy wc-ben és azt sem akarta. Ezek után ilyennel nem próbálkoztam.

Esetleg fiúk írhatnátok valamit amit szerettek az ágyban, vagy valamit amitől jó nektek a szex.

2011. júl. 24. 00:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!