Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha meghalljátok, hogy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meghalljátok, hogy biszex fiú, akkor hogy képzelitek el?

Figyelt kérdés

hogy képzelitek el külsőleg és a viselkedését tekintve?

nyílván nem mindenki ugyanolyan, de ha meghalljátok h meleg, akkor is van egy elképzelése mindenkinek...

2011. júl. 23. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
simán b*zi
2011. júl. 23. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Búza beszéd, búza öltözködés, búza gondolkodás, egyszóval észre venni, hacsak nem jó színész.
2011. júl. 23. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
b*zisnak. ha egy pasi a saját neméhez is vonzódik, nálam az már nem férfi...
2011. júl. 23. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én tök normálisnak, átlagosnak, akinek a mozdulataiban vagy a hanghordozásában van valami furcsa, vagy szokatlan.

De ez csak regényes képzelődés, a biszexeket elég nehéz kiszúrni.

2011. júl. 23. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszed hogyha szembe jönnél velem egy forgalmas utcán, végig nézve az embereken, rám gondolnál utoljára hogy meleg vagyok? Semmi extra természetes öltözködés ahogy szeretek. Ezért is utálom a bu*ifelvonulást, mert az embereknek egy annyira negatív épet vetít le, és akkor azt hiszik hogy minden homoszexuális ilyen tütütbe meg rózsaszín tornadresszbe táncoló köcsög. (és igen én is szívesen dobáltam volna őket, nem tojással, téglával)

Szóval a kérdés relatív...

2011. júl. 23. 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
:O Én úgy képzelem el, mint egy átlagos fiú.
2011. júl. 23. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:

"Ezért is utálom a bu*ifelvonulást, mert az embereknek egy annyira negatív épet vetít le, és akkor azt hiszik hogy minden homoszexuális ilyen tütütbe meg rózsaszín tornadresszbe táncoló köcsög. (és igen én is szívesen dobáltam volna őket, nem tojással, téglával) "

A hozzád hasonló melegekkel nincs bajom, pedig én nagyon elítélem a másságot.

2011. júl. 23. 23:52
 8/9 A kérdező kommentje:

aki ilyen melegfelvonulásokrajár én azt kösögnek vagy bu.zinak nevezem... melegeknek azt amilyen te is vagy.

de am tudomh relatív, ezért írtam "nyílván nem mindenki ugyanolyan.."

csak arra lennék kíváncsi, ki milyennek képzeli el őket.

2011. júl. 24. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
ha fiúkkal is szexel akkor mindenki a b*zikra asszociál. bevallom én se kavarnék egy biszex pasival....kiborulnék ha késöbb egy pasiért dobna 18/L
2011. júl. 24. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!