Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghalljátok, hogy biszex fiú, akkor hogy képzelitek el?
hogy képzelitek el külsőleg és a viselkedését tekintve?
nyílván nem mindenki ugyanolyan, de ha meghalljátok h meleg, akkor is van egy elképzelése mindenkinek...
Én tök normálisnak, átlagosnak, akinek a mozdulataiban vagy a hanghordozásában van valami furcsa, vagy szokatlan.
De ez csak regényes képzelődés, a biszexeket elég nehéz kiszúrni.
Elhiszed hogyha szembe jönnél velem egy forgalmas utcán, végig nézve az embereken, rám gondolnál utoljára hogy meleg vagyok? Semmi extra természetes öltözködés ahogy szeretek. Ezért is utálom a bu*ifelvonulást, mert az embereknek egy annyira negatív épet vetít le, és akkor azt hiszik hogy minden homoszexuális ilyen tütütbe meg rózsaszín tornadresszbe táncoló köcsög. (és igen én is szívesen dobáltam volna őket, nem tojással, téglával)
Szóval a kérdés relatív...
"Ezért is utálom a bu*ifelvonulást, mert az embereknek egy annyira negatív épet vetít le, és akkor azt hiszik hogy minden homoszexuális ilyen tütütbe meg rózsaszín tornadresszbe táncoló köcsög. (és igen én is szívesen dobáltam volna őket, nem tojással, téglával) "
A hozzád hasonló melegekkel nincs bajom, pedig én nagyon elítélem a másságot.
aki ilyen melegfelvonulásokrajár én azt kösögnek vagy bu.zinak nevezem... melegeknek azt amilyen te is vagy.
de am tudomh relatív, ezért írtam "nyílván nem mindenki ugyanolyan.."
csak arra lennék kíváncsi, ki milyennek képzeli el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!