Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem megy el a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy el a barátom?

Figyelt kérdés

majdnem egy éve együtt vagyok a barátommal szeretem és ő is szeret de miért van az hogy egyszerűen nem megy el?

én 21 ő 23.

Már mindent próbáltam és mindig addig csináljuk még el nem fáradunk. Mindig azt mondja egy pici kellett hozzá, de az a pici még sosem jött el.

Én meg már kétségbe vagyok esve hogy nem kíván vagy valami. Mert a farka áll és évei a szexet és jó is e egyszerűen nem megy el. Lehet még mindig parázik vagy nem engedi el magát?

Én sosem szoktam felhozni ezt a témát max egyszer egyszer de azt is kedvesen nem szemrehányóan.

De hát mondja amikor otthon van 5 perc alatt "kicsapja" és csinálja tovább a dolgát:S

2011. júl. 23. 19:04
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss ez színtiszta hülyeség hogy a gyerektől fél. Volt olyan eset hogy 3 hónapja rendesen szedtem a gyógyszert és úgy esett hogy még gumival is csináltuk. Szóval a gyerektől nem félhet ha igen akkor nem normális. A másik nekem semmi komplexust nem okoz, sem önbizalmilag sem sehogyan én csak azt gondolom, hogy talán nem kíván ennyi. de szeret és velem akar lenni és ezért nem érzem magam csúnyának rondának, de akkor hogy hogy ez van ha kíván meg minden.
2011. júl. 23. 19:38
 12/30 anonim ***** válasza:
Vidd el sexológushoz,kérdezd meg tőle,hogy korábban,és általában ki szokta e verni,mert ha ezt gyakran csinálta,akkor nektek ettőtőknek kell megoldani,mivel a probléma nála van!Általában a fiúk naponta kiverik,akkor is ha van nőjük!
2011. júl. 23. 19:40
 13/30 Smartguy86 ***** válasza:
Felfogtad, hogy mi az: Tudat alatt??? Mert nem úgy tűnik. Amúgy meg az oké, hogy téged megnyugtat a dupla védekezés, de ŐT lehet nem. Mert Ő nem TE vagy! Ilyen egyszerű. De talán ha beszélgetnétek mélyebben, kiderülne, hogy miről mit gondol. De sejtem, melletted az embereknek vagy nincs véleménye valamiről, vagy a te véleményedet osztják. Ha máshogy van, akkor mehetnek a levesbe...
2011. júl. 23. 19:41
 14/30 A kérdező kommentje:

Mondom Smarty csak szarozik velem. Nem is ismersz azt itt dumálod a hülyeségeidet. De bocs ezt nem abból vonom le amit mondasz ezt csak a tudatom alatt érzem.

De akkor ha megpróbálom éheztetni szexuálisan akkor lehet jobb lesz? Mert végül is megpróbálhatom valahogy rávenni és kiengesztelni max ha nem teszik neki akkor nem próbáljuk meg.

2011. júl. 23. 19:45
 15/30 A kérdező kommentje:

Az a baj szexológushoz nem hinném hogy el tudnám csábítani, mert az az igazi nagy képű beképzelt, öntudatos akaratos férfi, akinek a férfiasság meg a sport a fontos.

De az a jó velem mindig kedves:P

2011. júl. 23. 19:48
 16/30 Smartguy86 ***** válasza:

Drága kérdező: te félsz valamitől? Magasság? Pókok? Kígyók? Ha most a hajadba teszek egy pókot, és te elkezdesz sikítani, én meg azt mondom: Ne sikíts már, hiszen ez egy ártalmatlan pókocska. Te mit fogsz mondani? Mert biztos nem azt, hogy "Igen, igazad van, nincs is okom félni a pókoktól, had maradjon ott a fejemen."

Most idézd fel egy félelemedet, és magyarázd meg, hogy miért félsz tőle! Na menni fog? :D Most már tudod, mi az, hogy tudat alatt...

2011. júl. 23. 19:49
 17/30 anonim ***** válasza:

"Felfogtad, hogy mi az: Tudat alatt??? Mert nem úgy tűnik. Amúgy meg az oké, hogy téged megnyugtat a dupla védekezés, de ŐT lehet nem. Mert Ő nem TE vagy! Ilyen egyszerű. "

Megerősítem.

Kerlek, probald megerteni, amit mondunk!

2011. júl. 23. 19:49
 18/30 A kérdező kommentje:
Tudat alatt utállak ezért ki nem állhatlak bocsi:S
2011. júl. 23. 19:50
 19/30 A kérdező kommentje:

Most elmondok valami b@szki azért próbáltam elterelni erről a terhességről a dolgot mert mindketten fiúk vagyunk....

De ti itt nyomjátok a terhes terhes terhes dolgot és értsem meg hogy tudat alatt az tudat alatt.

2011. júl. 23. 19:51
 20/30 Smartguy86 ***** válasza:
Te bajod... Majd ha barátod megunja a szexet, mert nem élvezi, te meg csinálnád, és otthagy egy megértőbb lányért, akkor emlékezz.
2011. júl. 23. 19:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!