Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy el a barátom?
majdnem egy éve együtt vagyok a barátommal szeretem és ő is szeret de miért van az hogy egyszerűen nem megy el?
én 21 ő 23.
Már mindent próbáltam és mindig addig csináljuk még el nem fáradunk. Mindig azt mondja egy pici kellett hozzá, de az a pici még sosem jött el.
Én meg már kétségbe vagyok esve hogy nem kíván vagy valami. Mert a farka áll és évei a szexet és jó is e egyszerűen nem megy el. Lehet még mindig parázik vagy nem engedi el magát?
Én sosem szoktam felhozni ezt a témát max egyszer egyszer de azt is kedvesen nem szemrehányóan.
De hát mondja amikor otthon van 5 perc alatt "kicsapja" és csinálja tovább a dolgát:S
Azért nem megy el, mert szeret, és nem szeretne otthagyni.
Ne "csapja ki" olyan gyakran, legyen rád kiéhezve. Csináljátok addig, amíg jól esik. Ha élvezi, és te is élvezed, akkor nincs baj.
Hát... ha ez Neked problema (mert ugye onbizalmi problema, azt eled meg, hogy nem vagy eleg vonzo, stb.), akkor Te kerj segitseget MAGADNAK...
ÉS beszeld meg vele is, hogy Neked mi a rossz ebben. Sajnos őt nem kötelezheted ilyesmire, neki sajat maganak kell eljutni odaig, hogy igen, ez NEKI problema (akár az is, hogy Neked ez onbizalni problemat okoz), és meg akarja valtoztatni...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!