Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem megy el a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy el a barátom?

Figyelt kérdés

majdnem egy éve együtt vagyok a barátommal szeretem és ő is szeret de miért van az hogy egyszerűen nem megy el?

én 21 ő 23.

Már mindent próbáltam és mindig addig csináljuk még el nem fáradunk. Mindig azt mondja egy pici kellett hozzá, de az a pici még sosem jött el.

Én meg már kétségbe vagyok esve hogy nem kíván vagy valami. Mert a farka áll és évei a szexet és jó is e egyszerűen nem megy el. Lehet még mindig parázik vagy nem engedi el magát?

Én sosem szoktam felhozni ezt a témát max egyszer egyszer de azt is kedvesen nem szemrehányóan.

De hát mondja amikor otthon van 5 perc alatt "kicsapja" és csinálja tovább a dolgát:S

2011. júl. 23. 19:04
1 2 3
 1/30 Smartguy86 ***** válasza:
Be van szarva, hogy terhes leszel tőle. Azt meg nem akarná, mert veled amúgy sem tervez hosszú távra... Még csak egy gyerek hiányozna...
2011. júl. 23. 19:07
 2/30 anonim ***** válasza:
me nem zavartad még haza
2011. júl. 23. 19:08
 3/30 anonim ***** válasza:

Azért nem megy el, mert szeret, és nem szeretne otthagyni.

Ne "csapja ki" olyan gyakran, legyen rád kiéhezve. Csináljátok addig, amíg jól esik. Ha élvezi, és te is élvezed, akkor nincs baj.

2011. júl. 23. 19:09
 4/30 A kérdező kommentje:
Mert én elmegyek szoval nekem valamivel jobb de ő nem :S
2011. júl. 23. 19:10
 5/30 anonim ***** válasza:
Én is mindig ilyen fickokat fogok ki, az egyik tenyezo az, amit az elso mond, a gyarmekaldastol valo felelem, de mas lelki gatlas is lehet, ejaculatio retardanak hivjak, minden szexologus honlapjan szo van rola, a korai magomlesnel ritkabb, de megis eleg gyakori szexulais "zavar".
2011. júl. 23. 19:10
 6/30 A kérdező kommentje:
Amúgy a gyerektől még én is félek szóval erre figyelünk. De akkor küldjem el dilidokihoz?
2011. júl. 23. 19:25
 7/30 Smartguy86 ***** válasza:
Lehet neki nem elég a védekezés. Tudat alatt retteg.
2011. júl. 23. 19:26
 8/30 A kérdező kommentje:
Smarty eléggé nem vagy kedveske. Nyaggass mást ha megkérhetnélek.
2011. júl. 23. 19:30
 9/30 anonim ***** válasza:

Hát... ha ez Neked problema (mert ugye onbizalmi problema, azt eled meg, hogy nem vagy eleg vonzo, stb.), akkor Te kerj segitseget MAGADNAK...

ÉS beszeld meg vele is, hogy Neked mi a rossz ebben. Sajnos őt nem kötelezheted ilyesmire, neki sajat maganak kell eljutni odaig, hogy igen, ez NEKI problema (akár az is, hogy Neked ez onbizalni problemat okoz), és meg akarja valtoztatni...

2011. júl. 23. 19:31
 10/30 anonim ***** válasza:
Smarty nagyon jokat mond, Miert erzed, hogy nyaggat? Tudat alatt fél a fiúd, igy van.
2011. júl. 23. 19:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!