Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek most hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most hogyan küzdjem le ezt az érzést?

Figyelt kérdés

kapcsolatban vagyok egy sráccal akivel nagyon messze lakunk egymástól, de tényleg szerelmesek vagyunk egymásba. havonta kb 1x találkozunk. közbe viszont iszonyatosan kívánom a szexet, és van egy haverom akivel mindig is vonzódtunk egymáshoz, most meg főleg h ki vagyok éhezve. nem akarom megcsalni a barátom. Segítsetek!!!

L/16

2011. júl. 23. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt leküzdeni nem tudod!Valamennyire visszatudod szorítani magadba,de egy idő után úgyis kibukik!
2011. júl. 23. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:

"de tényleg szerelmesek vagyunk egymásba."

Lehet hogy ő szerelmes de te biztos nem. Aki szerelmes annak meg se fordul a fejében hogy mással feküdjön össze!

2011. júl. 23. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy meg rendezd le magadat kézzel (vagy egyéb segédeszközökkel) ha annyira kívánnád a szexet. Sőt ha a barátoddal messze laktok kipróbálhatnátok a telefonszexet. Vagy a webcam szexet.
2011. júl. 23. 19:07
 4/4 A kérdező kommentje:
19:05 nem akarok mással lefeküdni, pont ez az!!! csak testileg kívánom, de ezzel szerintem nem csak én vagyok igy
2011. júl. 23. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!