Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs hüvelyi orgazmusom, csak, , csiklós". Ez nekem nem probléma, de a páromnak igen! Hogyan értessem meg vele? (bővebben)
Hölgyek!! Minden megoldódott egy csapásra a hüvelyi orgazmus kapcsán!! Tegnapi cikk. InforMed. Nézzétek meg és kommentáljátok a cikket! Jelentkezzetek be a híres patológus-szexológushoz. Hiszen 100 %-os az eredményességi mutatója.
Hüvelyi orgazmus
orgazmushiány, orgazmus tréning
"18 éves lány vagyok, 1 éves párkapcsolatomban minden tökéletes, kivéve, hogy életemben még sosem éltem át hüvelyi orgazmust. Ha a barátom a kezével rásegít a csiklóm izgatásával, akkor én is el tudok jutni a csúcsra, sok mindent kipróbáltunk különböző pózokat, hosszú előjáték, de egyelőre semmi sem vált be. Másfelől magamnak sem tudok hüvelyi orgazmust produkálni.
Olvastam, hogy egyes nők nem képesek rá, lehet, hogy én is ilyen vagyok? Mit javasol, menjek el orvoshoz, vagy esetleg van valami alternatív gyógymód?"
Mi nem tudtuk igazolni azt a feltevést vagy gyakorlatot, hogy vannak nők, akiknek nem lehet hüvelyi orgazmusa, ugyanis nálunk mindenkinek sikerült ezt átadni.
Így minden bizonnyal neked is meg tudjuk tanítani.
Jelentkezz be hozzánk!
Tóth, E.; Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2011;16(júniusi) InforMed
2011-07-24 10:51:58
A novemberi Szexológiai Világkonferencián orvosi Nobel-Díjra jelöljük a Doktornőt. Támogassuk minél többen! Hiszen általa elérhető vált mindenki számára a természetes, normális, egészséges, teljes orgazmus elérése! Írjátok meg részletesen a pozitív tapasztalataitokat, hogyan értétek el dr Tóth Emese orvos-patológus-szexológus segítségével. Minden erőnkkel álljunk ki mellette!
Rózsi, 38 éves
Nyitó levélre:
Szóval a pénisze kell!
Tehát rá akarod passzolni, hogy ő a dugattyúcentrikus. Annyiban értem, hogy a legtöbb nőt feldobja, ha érezheti, tapinthatja, hogy a dugattyú keményen működőképes állapotban van. De általában, mind a nő, mind a férfi oldaláról érzem a dugattyúzás túlmisztifikálását. Pedig ha levetnénk az előítéleteinket, egy önátadó szexuális pettingjáték, legalább annyira kölcsönösen kielégítő lehetne. Ki írta le, hogy a dugattyúzás a normális, természetes? Ha nekem a párommal a petting sokkal kielégítőbb? Vagy jó, tényleg jó lenne közösülés közben hüvelyi orgazmus. Mint az előző levélben látjuk, ezt Nobel díjas jelölteknél el lehet érni. Konkrétan hogyan?
Szexa
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!