Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs hüvelyi orgazmusom, csak, , csiklós". Ez nekem nem probléma, de a páromnak igen! Hogyan értessem meg vele? (bővebben)
"Ez nekem nem probléma, de a páromnak igen!"
A parodnak önbizalmi es intimitasproblemaja van.
Nem tudod vele megértetni, mert ez nem ÉRTELMI kerdes, hanem erzelmi. Ő kitalal maganak dolgokat, amiket ha elér, attol azt gondolja, hogy ő akkor megfelelő férfi, vagy ilyesmi. Most ezt a huvelyi orgazmus-dolgot talalta ki. Ez kényszeresség. Ez az intimitas es az onfeledt öröm rovasara megy, Teged is tonkretesz... szerintem 3-6 kineziologiai oldas a legygorsabb megoldas ennek a kenyszernek a meggyogyitasara.
Kieg.:
"ő valahogy még leragadt annál hogy a nőknek csakis kizárólag a hüvely dugattyúzásától kéne elélvezni,ami amúgy szerintem az esetek többségében kamu orgazmus.."
A valodi allitas az, hoyg "gyárilag" minden nő egyféle orgazmuskeszseggel szuletik: csiklos, huvelyi vagy anális, es a masik 2-t kell "tanulnia", illetve valahogy bejáratódnak az idegpályák idővel arra is. Nekem huvelyi van gyarilag, szoval nem kamu.:)
" ha nem érti meg akkor rákell ilyeszteni egy kicsit."
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!