Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs hüvelyi orgazmusom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs hüvelyi orgazmusom, csak, , csiklós". Ez nekem nem probléma, de a páromnak igen! Hogyan értessem meg vele? (bővebben)

Figyelt kérdés
Nem tudja megérteni,hogy attól még a pénisze kell és ugyanolyan jó érzés hogy bennem van,sőt!végülis attól is szoktam elélvezni amikor a csiklómat keféli..csak ő valahogy még leragadt annál hogy a nőknek csakis kizárólag a hüvely dugattyúzásától kéne elélvezni,ami amúgy szerintem az esetek többségében kamu orgazmus..
2011. júl. 23. 18:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hogyan is keféli a csiklódat?
2011. júl. 23. 18:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Jaj,hát hozzádörzsöli a makkját..;-)Semmi fantázia?:-/csak mi így hívjuk..
2011. júl. 23. 18:57
 3/12 anonim ***** válasza:

"Ez nekem nem probléma, de a páromnak igen!"

A parodnak önbizalmi es intimitasproblemaja van.

Nem tudod vele megértetni, mert ez nem ÉRTELMI kerdes, hanem erzelmi. Ő kitalal maganak dolgokat, amiket ha elér, attol azt gondolja, hogy ő akkor megfelelő férfi, vagy ilyesmi. Most ezt a huvelyi orgazmus-dolgot talalta ki. Ez kényszeresség. Ez az intimitas es az onfeledt öröm rovasara megy, Teged is tonkretesz... szerintem 3-6 kineziologiai oldas a legygorsabb megoldas ennek a kenyszernek a meggyogyitasara.

2011. júl. 23. 18:57
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Kieg.:

"ő valahogy még leragadt annál hogy a nőknek csakis kizárólag a hüvely dugattyúzásától kéne elélvezni,ami amúgy szerintem az esetek többségében kamu orgazmus.."

A valodi allitas az, hoyg "gyárilag" minden nő egyféle orgazmuskeszseggel szuletik: csiklos, huvelyi vagy anális, es a masik 2-t kell "tanulnia", illetve valahogy bejáratódnak az idegpályák idővel arra is. Nekem huvelyi van gyarilag, szoval nem kamu.:)

2011. júl. 23. 19:00
 5/12 KaTriinn ***** válasza:
Ilyen nekem is volt. Soha nem bírtam elmenni sex közben. Detto mint te. Aztán a mostani barátommal minden megváltozott. Szerintem csak próbálgatni kellene a pózokat. Vagy nem is tudom. Az igaz, hogy 80%-ban kamu orgazmus csak. Soknak ott soha nem lesz orgazmusa. Lehet, hogy te ebbe beleestél. A barátodnak pedig megkéne érteni, mert nem mindenki egyforma. Ez van, ezzel nem lehet mit tenni. Ülj le vele és mondd el neki, ha nem érti meg akkor rákell ilyeszteni egy kicsit. Majd tanul belőle!
2011. júl. 23. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:

" ha nem érti meg akkor rákell ilyeszteni egy kicsit."

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2011. júl. 23. 20:46
 7/12 KaTriinn ***** válasza:
Hehe... ugy értettem, hogy mondja azt hogy akkor keressen mást, vagy otthagyja őt. Elvileg akkor magához kéne hogy térjen. Ha nem akkor ez van.
2011. júl. 23. 21:29
 8/12 anonim válasza:
megkérdezhetem hogy mennyi idő alatt éred el a csiklós orgazmust?? :)
2011. júl. 23. 21:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Változó,sok mindentől függ,van hogy pár perc,de fél óránál sose több..ahogy adódik,ahogy alakítjuk.miért,a hüvelyinél mi a helyzet?
2011. júl. 23. 21:52
 10/12 anonim válasza:
értem :) hát azaz igazság hogy 2 éve vagyok együtt a barátommal de még egyszer sem volt hüvelyi... :S
2011. júl. 24. 12:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!