Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha augusztus 11. -n fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha augusztus 11. -n fog megjönni következőnek, akkor most mikor jön meg?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 18:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Tudod...ha egyszer már megjött, akkor azt az első szent napot feljegyzed valahová. Mondjuk veszel egy zsebnaptárt, vagy pl. a telefonodba. Aztán szépen tovább számolsz onnan 28 napot. Ez az átlag. Na kb akkor fog megint megjönni. Ha megint megjön, tök mindegy, hogy a számolt nap előtt vagy után, azt is szépen feljegyzed és megint számolsz, majd így tovább úgy 50-60 éves korodig.

Amikor már rendszeres lesz a menstruációd, akkor megnézed, hogy a feljegyzett napok között hány nap telt el, ha az eltér a 28-tól, akkor onnantól azzal a számmal kell számolni. Ilyen egyszerű.

A menstruációs ciklus első napja mindig az a nap, amikor megjön. Szóval úgy kezded, hogy EGY...

Visszafelé nem is értem, hogyan akarod számolni. Vagy valaki mondta neked ezt a dátumot?

2011. júl. 23. 18:57
 12/19 anonim ***** válasza:

Te a jövőbe látsz? Mert ha igen, akkor csak a távoliba. Ha tudod h aug. 11 akkor, azt miért nem, hogy most mikor?:D

Jóég...

2011. júl. 23. 19:00
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen, mondták a dátumot
2011. júl. 23. 19:06
 14/19 anonim ***** válasza:

Ki mondta ha szabd kérdeznem? Orvos vagy szülő? Vagy legalább a témában többé kevésbé járatos ember?

Azt nem mondták meg, hogyan kell kiszámolni? Az aki mondta miből számolta ki? Hány éves vagy? Nem bántásiból kérdezem.

2011. júl. 23. 19:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy fiú és a csajától hallotta, hogy 11én jön majd meg neki, és kíváncsi rá, hogy mikor volt az előző?:D
2011. júl. 23. 19:23
 16/19 anonim ***** válasza:

ÁHÁ! Tényleg, lehet igazad van! :-D

De amúgy ebből mit lehet megtudni? Kamuzott-e a csaj, hogy miért nem szexeltek egy hétig? :-))) Vagy mi?

2011. júl. 23. 19:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen, barátnő mondta :) És még nem vagyok jártas a témában, azért számolgattam. Ezért is kérdeztem meg tőle, csak továbbiakban nem akartam beégni xd
2011. júl. 23. 19:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Jól van, akkor most remélem megtudtál mindent amit szerettél volna. :-)
2011. júl. 23. 20:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a válaszod 83% :)))
2011. júl. 23. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!