Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szóval. Együttvoltam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval. Együttvoltam egy sráccal nemvédekeztünk. De a srác nem ment el. Lehet valamiprobléma?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 15:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
de nemrögtön iutánna csináltuk.
2011. júl. 23. 15:54
 12/21 napietus ***** válasza:
az mindegy. felelőtlen és ostoba mind a kettő. mikor történt? ha 72 órán belül, még tehetsz valamit, agyébként térdre imához. és egy kivizsgálást megejtenék a bőr- és nemibeteg gondozóban. időpontot kérj, beutaló nem kell.
2011. júl. 23. 15:56
 13/21 anonim ***** válasza:

Igen, te kiverted neki, tele van élő, vidáman fickándozó spermával a farka, amit bedugott neked.

Kb. annyi esélyed van így teherbe esni, mintha belédélvezett volna.

Gratulálok.

A terhességről ennyit...

A többiről rövid kitérő:

[link]

2011. júl. 23. 15:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?:D
2011. júl. 23. 15:58
 15/21 anonim válasza:
miért nem tudtatok védekezni?amúgy lehet..
2011. júl. 23. 16:34
 16/21 anonim ***** válasza:

"kivertem neki és az kivitte a cuccot"

hozzád képest egy zsák krumpli iq bajnok...egy pasi nem egyszer tud elélvezni ergó nem egyszer van előváladéka sem...plusz ha előtte kiverted neki akkor mégnagyobb ez esélye,hiszen akkor már az előző menetből maradt sperma is volt a farkán...grat!(72 órás tabletta vagy lapozgathatod a kismama kiadványokat)

2011. júl. 23. 16:56
 17/21 anonim ***** válasza:

"lehetsz terhes vagy nemibeteg. gratulálok."

Ezek szerint mindig gumival kéne csinálni? Én megválogatom a partnereim, nem is döntögetem sorba a csajokat, de gumival sosem csináltam... akkor inkább tabletták.

A gumival dugásban csak a dugás a lényeg, semmi érzékiség nincs benne. Olyan mintha gumikesztyűvel érinteném meg a bnőm -.- akkor inkább legyek nemi beteg...

A kérdezőnek pedig: igen, teherbe eshetsz :(

2011. júl. 23. 17:56
 18/21 napietus ***** válasza:
utolsó, más a barátnőd, akiben bízol, hogy szedi a gyógyszert és nem kefél össze-vissza, és más "egy srác" akit valahol felszedett a kérdező.
2011. júl. 23. 19:41
 19/21 anonim ***** válasza:
17:56os vagyok. Végülis igen, van különbség, de egy barát/barátnő is lehet nemibeteg... nem mindenki csináltat aids tesztet például :D
2011. júl. 23. 21:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen előváladéktól lehetsz terhes:)Hiába kiverted neki attól még előváladék lehetett:)Meg nemi betegséget is simán elkaphattál:)JÓL JEGYEZD MEG: VÉDEKEZNI MINDIG KELL!!!!!!!
2011. júl. 24. 00:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!