Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Szerintetek normális az, hogy mindig minden a szex körül forog?

Figyelt kérdés
Szóval, hogy egyéb már nem is fontos lassan csak az. Én értem, hogy fontos de tényleg csak???
2011. júl. 23. 13:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
talán az ösztönök miatt? amugy meg rossz társaságod van..
2011. júl. 23. 14:09
 12/20 napietus ***** válasza:
ha nincs más beszédtéma, akkor tleg rossz társaságban mozogsz.
2011. júl. 23. 14:11
 13/20 A kérdező kommentje:
ahh felreertetek...nem csak a tarsasagomrol van szo...hanem ugy altalban a mai emberekrol....nekem van ket harom jo baratom akikkel megertsuk egymast es etremeszetesen nem csak ez a tema, de ug yahogy latom a mas embereket...
2011. júl. 23. 14:48
 14/20 napietus ***** válasza:
nem tudom, én nem tapasztaltam ezt. szerintem a legtöbb embernél ez a társas érintkezésben nem téma.
2011. júl. 23. 14:49
 15/20 Smartguy86 ***** válasza:

Ez nagyon durva általánosítás. Én sem láttam még ilyet... se társaságban, se máshol nem tapasztaltam.

Megvan az a réteg, aki csak erről tud beszélni: a tinédzserek. Náluk megy a hormondömping, persze, hogy ezen jár az agyuk. De azért ott is van kivétel bőven.

Szerintem intelligencia függvénye, hogy valaki tudja kontrollálni magát. Az meg senkit ne zavarjon, ha valakik a szexről beszélgetnek. Sokaknak segít a beszélgetés, hogy jobban megnyíljanak a szexben.

2011. júl. 23. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:

13:20-asnak írom hogy:

igazából csak a pénz forgatja a világot, hiszen ha van pénzed akkor van hatalmad és szex is.

amúgy meg nem minden szól a szexről, de egy igazi kapcsolatnak az az alappillére.

2011. júl. 23. 18:03
 17/20 Smartguy86 ***** válasza:

18:03 - De ha nem vagy képes az életed egyik terültén sem elérni semmi sikert, akkor nem lesz pénzed sem. Ez ilyen egyszerű!

Aki nem képes küzdeni, nem képes eladni magát (vagy a termékét/munkáját), nem képes ésszerűen takarékoskodni, nem képes meghódítani egy férfit/nőt, nem képes változni ha nem érzi jól magát a bőrében... nem képes stb... Annak sose lesz se PÉNZE, se HATALMA, se SZEX...

Ezen gondolkozz kicsit! Mit gondolsz, miért azoknak az embereknek van sok pénze, akiknek??? Neked miért nincs? Na ezen emészd magad!

2011. júl. 23. 19:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Miből állapítottad meg, hogy nekem nincs pénzem?!

Nagyon jól tudom, mit kell tenni azért, hogy sikeres legyek.

2011. júl. 23. 19:34
 19/20 Smartguy86 ***** válasza:
Abból, hogy csak az rinyál a pénz miatt, meg hogy az milyen rossz, akinek nincs!
2011. júl. 23. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:

elvagy tévedve mert én nem rinyáltam :)

én csak a tényeket mondtam.

2011. júl. 24. 12:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!