Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, hogy mindig minden a szex körül forog?
Ez nagyon durva általánosítás. Én sem láttam még ilyet... se társaságban, se máshol nem tapasztaltam.
Megvan az a réteg, aki csak erről tud beszélni: a tinédzserek. Náluk megy a hormondömping, persze, hogy ezen jár az agyuk. De azért ott is van kivétel bőven.
Szerintem intelligencia függvénye, hogy valaki tudja kontrollálni magát. Az meg senkit ne zavarjon, ha valakik a szexről beszélgetnek. Sokaknak segít a beszélgetés, hogy jobban megnyíljanak a szexben.
13:20-asnak írom hogy:
igazából csak a pénz forgatja a világot, hiszen ha van pénzed akkor van hatalmad és szex is.
amúgy meg nem minden szól a szexről, de egy igazi kapcsolatnak az az alappillére.
18:03 - De ha nem vagy képes az életed egyik terültén sem elérni semmi sikert, akkor nem lesz pénzed sem. Ez ilyen egyszerű!
Aki nem képes küzdeni, nem képes eladni magát (vagy a termékét/munkáját), nem képes ésszerűen takarékoskodni, nem képes meghódítani egy férfit/nőt, nem képes változni ha nem érzi jól magát a bőrében... nem képes stb... Annak sose lesz se PÉNZE, se HATALMA, se SZEX...
Ezen gondolkozz kicsit! Mit gondolsz, miért azoknak az embereknek van sok pénze, akiknek??? Neked miért nincs? Na ezen emészd magad!
Miből állapítottad meg, hogy nekem nincs pénzem?!
Nagyon jól tudom, mit kell tenni azért, hogy sikeres legyek.
elvagy tévedve mert én nem rinyáltam :)
én csak a tényeket mondtam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!