Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Szerintetek normális az, hogy mindig minden a szex körül forog?

Figyelt kérdés
Szóval, hogy egyéb már nem is fontos lassan csak az. Én értem, hogy fontos de tényleg csak???
2011. júl. 23. 13:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Nem a legfontosabb.Persze az is van egy párkapcsolatban de nem a legfőbb.
2011. júl. 23. 13:20
 2/20 napietus ***** válasza:
3 dolog mozgatja a világot több ezer éve: a szex, a pénz és a hatalom. nem sorrendben, egyforma mértékben. ez így van, fogadd el.
2011. júl. 23. 13:20
 3/20 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Ezt meg honnan veszed? Ha neked ez a tapasztalatod, nő vagy és mindenki csak megdugni akar, akkor ott veled van a baj...
2011. júl. 23. 13:21
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig ezen gondolkodom. De végül arra jutok, hogy az embereknek NINCS életük, ezáltal CSAK ebben találnak örömet.

Sajnálom őket... Az én életemben pár dolog sokkal fontosabb.

21/L

5/20 anonim ***** válasza:
100%

Keress valamit nekem a "testépítés" hozta meg a nyugalmat :D

(ha fiú vagy) mert leadod a feszültséget. Ha nő akkor szerezz barátot :D

6/20 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek hülyék, és csak végletesen képesek gondolkodni, avagy ha valami fontos, akkor CSAK az a fontos. Szánalmas, amit le tudnak egyesek művelni.

A szexhez meg nem kell külön képzettség, így a legostobábbak is tudják művelni. Bedugni akárhova nem megerőltető. Jól csinálni már az.

7/20 anonim ***** válasza:
Igen így van !Tapasztalat!
2011. júl. 23. 13:23
 8/20 Smartguy86 ***** válasza:

Ez kb olyan kérdés, mint hogy mi kéne neked jobban? A bal lábad vagy a jobb kezed? Mindkettő, nem?

A szexel is így van. Aki azt mondja, hogy neki nem fontos a szex, annak k.urvára nem volt még része jó szexben! És ez TUTI!

2011. júl. 23. 13:25
 9/20 A kérdező kommentje:

nem a parkapcsolaton beluli szexrol beszelek, hanem hogy egyszeruen nincs mas temaja a mai emberisegnek...na de mind1

a valoszokbol itelve tenyleg en vagyok a hulye, hagyjuk a fracba vannak masoknak sokkal nagyobb bajai:-j

2011. júl. 23. 13:37
 10/20 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Akkor bizony rossz társaságba jársz! Cseréld le az ismeretségi körödet!

Egy kiegyensúlyozott ember képes egyensúlyt teremteni az élete minden területén. Ha valakit csak a szex érdekel, annak nincs rendben a lelke...

Amúgy meg ajánlott olvasmány:

[link]

2011. júl. 23. 13:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!