Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, hogy mindig minden a szex körül forog?
Én is mindig ezen gondolkodom. De végül arra jutok, hogy az embereknek NINCS életük, ezáltal CSAK ebben találnak örömet.
Sajnálom őket... Az én életemben pár dolog sokkal fontosabb.
21/L
Keress valamit nekem a "testépítés" hozta meg a nyugalmat :D
(ha fiú vagy) mert leadod a feszültséget. Ha nő akkor szerezz barátot :D
Az emberek hülyék, és csak végletesen képesek gondolkodni, avagy ha valami fontos, akkor CSAK az a fontos. Szánalmas, amit le tudnak egyesek művelni.
A szexhez meg nem kell külön képzettség, így a legostobábbak is tudják művelni. Bedugni akárhova nem megerőltető. Jól csinálni már az.
Ez kb olyan kérdés, mint hogy mi kéne neked jobban? A bal lábad vagy a jobb kezed? Mindkettő, nem?
A szexel is így van. Aki azt mondja, hogy neki nem fontos a szex, annak k.urvára nem volt még része jó szexben! És ez TUTI!
nem a parkapcsolaton beluli szexrol beszelek, hanem hogy egyszeruen nincs mas temaja a mai emberisegnek...na de mind1
a valoszokbol itelve tenyleg en vagyok a hulye, hagyjuk a fracba vannak masoknak sokkal nagyobb bajai:-j
Akkor bizony rossz társaságba jársz! Cseréld le az ismeretségi körödet!
Egy kiegyensúlyozott ember képes egyensúlyt teremteni az élete minden területén. Ha valakit csak a szex érdekel, annak nincs rendben a lelke...
Amúgy meg ajánlott olvasmány:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!