Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonz az, hogy kiszolgáltatottá téve lássak fiúkat és visszaéljek vele?
Figyelt kérdés
Fiú vok és régóta vonz, hogy mondjuk olyan srácokat, akiknek elég nagy pofájuk van, stb olyan szituban lássak, amit nem akarnak. Pl: Megkötözve, ahol mondjuk megdughatom őket, holott tudom nem akarnák.2011. júl. 23. 09:28
1/12 anonim 

válasza:

esetleg szadomazochista vagy, egyre többen elfogadják ezt a fétist de nekem borzalmasan irritáló... ha annyira tetszik ez akkor menj fel ilyen melegoldalakra, ott biztos harapni fognak erre a fétisre...
2/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom meleggel:P
2011. júl. 23. 09:37
3/12 anonim 

válasza:

Ez nem szadomazohizmus, mindenkit érdekel mi lenne egy nagyszájú kutyával mikor pl valaki lead neki egy pofont
4/12 anonim 

válasza:

szerintem-és most nem hülyeségből-menj el egy pszichiáterhez.nem égő egyáltalán,de fordulhat akár rögeszmévé is ez a dolog,és egyszercsak azon kapod magadat,hogy véghezviszed a dolgot,de akkor már késő lesz!
5/12 anonim 

válasza:

Fiú vagyok, nem meleg, de pont az izgat, amit leírtál, csak a másik oldalról... Szóval lehet, beszélnünk kéne. Írj mailt, ha gondolod! 25/f
6/12 anonim 

válasza:

De ő nem egy pofont akar leadni neki hanem meg akarja kú-rni!xd
Egyébként énis fiú vagyok de engem ez abszolút nem izgat!
De ez ha mondjuk egy nagypofájú nővel csinálhatnám meg,hát az nagyon brutál lenne!:D Imádnám!
Ilyenre kipróbálnám a bnőm nővérét!Nagyképű arcoskodó plácap*csa!
7/12 anonim 

válasza:

11:12:es: Ha a baratnod tudna hogy a novererol fantazialsz...nice...
8/12 anonim 

válasza:

Az állatoknál is előfordul, hogy az erősebb hím elkapja a gyengébbet, és meghágja. Így adja a többiek tudtára, hogy ki a főnök. A meghágott hím számára pedig mutatja, hogy hol a helye, és mihez tartsa magát, például ne próbálkozzon a nőstényeknél többet.
9/12 anonim 

válasza:

20:45-ös!
Nem fantáziálok rolla csak most a kérdés hatására eszebe ötlött!Mint embert ki nem állhatom!De egy ilyen helyzetben lennék vele!
10/12 anonim 

válasza:

Te beteg vagy !
Én elég vissza húzódó tipus vagyok ergó nincs nagy pofám de kurv* kényelmetlenül érezném magam :S engem is megdugnál?!
:O !!! (WTF)?!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!