Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk. Ti lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Ti lefeküdnétek egy csajjal úgy, hogy megvan neki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 03:21
1 2
 11/19 anonim válasza:

Szerintem nem a legmegfelelőbb. :S

Azt a pár napot csak ki lehet bírni.

2011. júl. 23. 09:31
 12/19 anonim válasza:

Ha a csaj is akarja, és izgatja a dolog akkor igen.

Mert te szoktad akkor?

2011. júl. 23. 09:56
 13/19 anonim ***** válasza:

ööö ledöbbentem, ahogy olvastam a hozzászólásokat. Azt ugye tudjátok, hogy az ilyenkor történő szexnek súlyos következményei is lehetnek?

pl méhen kívüli terhesség :(

2011. júl. 23. 10:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan pasim, aki azt is felajánlotta, h kinyal olyankor :)

Am nekem nem mindig esik jól ilyenkor a szex, mert meg van ereszkedve a méhszáj és könnyebben fáj. Ha görcsölök is ,akkor kizárt.

2011. júl. 23. 11:05
 15/19 harisnyababee ***** válasza:
Nekem a görcseimre pont jó szokott lenni a szex, ok az első pár percben borzasztó, de ha ezt kibírom, utána már isteni, és nem is görcsölök tovább.
2011. júl. 23. 12:33
 16/19 sunyi vakond ***** válasza:
nekem barátnőm olyankor jobban kívánja sőt mondja hogy utána kevésbé fáj is neki, szóval a kellemes a hasznossal és örülök hogy tudok neki segíteni valahogy
2011. júl. 23. 14:04
 17/19 Rosery ***** válasza:
32%

Takarodjatok már!

Ennyi retaldárt, beteg ember van?! :O

Nemigaz, hogy nemtudjátok kivárni azt a pár napot míg mensturál a bnőtök/v ti.

Meg nem csak a szex létezik, van más módja is az örömszerzésnek!

Úristen tiszta szégyen, hogy milyen normálisan beszéltek ilyenekről, hogy hót' véresen szexeltek.

Amiért nincs tabu a köztetek a pároddal az nem azt jelenti, hogy ilyen undorító, felelőtlen dolgokat kell csinálni( és h szerintetek még ez normális is).

Csak gratulálni tudok nektek,a párotoknak és mind1ikőtök szüleinek, hogy még erre se tudtak titeket megtanítani.

2011. júl. 23. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:

hát én is nagyon megdöbbentem most, mennyi mindenki szexel így is.

atyaég!

első voltam

2011. júl. 24. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem értem emberek hogyan lehetnek ennyire állatiasak....a nők többsége olyankor ingerült, és nem éppen a sexre gondol...Amúgy Ti akik ilyenkor sexeltek arra gondoltatok már, hogy ilyenkor a legnagyobb a fertőzés veszély a női nemi szervben ??? Komolyan gratulálok, hogy nem bírtok ki 5 napot sex nélkül.....pffffejjjjjjjj....
2011. dec. 23. 15:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!