Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk. Ti lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Ti lefeküdnétek egy csajjal úgy, hogy megvan neki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 03:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

één csaj létemre azt mondom, h tuti nem!

nekem nagyon gáz lenne, akármennyire szeretem a pasit, ill. ő engem.

azt a pár napot ki lehet bírni

már most, ha erre gondolok kiráz a hideg.

2011. júl. 23. 03:36
 2/19 harisnyababee ***** válasza:
Mondjuk én lány vok, de eddig semelyik partneremnek nem jelentett gondot. (Csak a komolyakra gondolok, mert alkalmi partnerrel én nem mentem volna bele.) A mostani párom (5 éve vagyunk együtt) kifejezetten szeret olyankor kényeztetni. És szeretkezés után meg szoktam neki engedni, h ő tegye be a dugaszt, olyan kis aranyos olyankor.:D
2011. júl. 23. 03:48
 3/19 anonim ***** válasza:
jézus :s kinyal ha megvan???
2011. júl. 23. 04:37
 4/19 harisnyababee ***** válasza:
Jó hogy, nálunk ez nem tabu. Mondjuk ha naon vérzek, akkor a dugasz benn marad, és semmi para. Am meg eleinte én is furcsán éreztem magam, és nem tudtam magam elengedni, de kedvesem megnyugtatott, h ne izguljak, ha gáz lenne nem csinálná, és különben is az is hozzám tartozik, és imáden olyat, ami a részem/részem volt. Jah, és amikor azon aggodtam, h nem zavarja a vér, azt mondta sokszor nem is érzi a sok nyáltól meg a puncim nedvétől. Szóval így pár alkalom után elmúltak a gátlásaim, sőt jobban is élvezem a szexet ha megvan ezt tudja a kedvesem is, és ilyenkor még jobban elkényeztet mint szokott. Sokszor csak ő ügyködik, nem is vár viszonzást, mert a nőkhöz hozzátartozik a mensi, és ezzel is próbálja enyhíteni azokat a nehéz napokat.:)
2011. júl. 23. 06:25
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát számoma elég furcsán hangzik szerintem inkább várnék vele. 20F
2011. júl. 23. 06:52
 6/19 Five Star ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar 18/F
2011. júl. 23. 07:38
 7/19 anonim ***** válasza:
Bár csaj vagyok, de nálunk ez nem jelent gondot, a barátomat nem zavarja egyáltalán
2011. júl. 23. 08:00
 8/19 k4lm0p1r1n ***** válasza:
semmi akadályt nem látok. miért ne?
2011. júl. 23. 08:36
 9/19 anonim ***** válasza:
Miért ne? Nem csak annyit jelent a szeretkezés, hogy a kukit a punciba dugom. Van 2 kezem, amivel simogatni tudom a lányt, és neki sem csak puncija van.
2011. júl. 23. 08:40
 10/19 anonim ***** válasza:
simán
2011. júl. 23. 09:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!