Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másokkal is így van vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másokkal is így van vagy csak én vagyok ilyen balfax? Ha én vagyok felül nem bírom tovább 1 percnél, elfárad a lábam és fájni is kezd. Mit csináljak? 19L

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 02:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ismerős . Volt bnöm is ilyen volt jobban szerette ha őt dolgozzák :)

kb 1-2 percig birta igy

2011. júl. 23. 02:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
gyakorolj minél többet, meg szedj magnéziumot, az jót tesz az izmoknak, nem fognak olyan hamar elfáradni.
2011. júl. 23. 02:59
 3/14 A kérdező kommentje:
1. Ezért lett vége?
2011. júl. 23. 03:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Edzetlen puhány izomzat,gyenge ízületek.

Testsúllyal guggolj minden másnap 150et,vagy kezdj el rendszeresen sportolni.

Nem szakító ok,de milyen már a nyavalygást hallgatni szerelmeskedés közben és az ilyen szintű edzetlenség amúgy sem egy túl jó előjel.

Lusta,kényelmes emberre utal,ha ennyit sem bír.

Sok ilyen lányt ismertem,egyik sem volt túl aktív az életben sem.

2011. júl. 23. 03:40
 5/14 k4lm0p1r1n ***** válasza:
47%
barátnőm kifejezetten szeret felül lenni. fél óránál is tovább bírja. utána sem fáj semmije.
2011. júl. 23. 08:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Néha a csípőmnél érzem,mintha begörcsölne,de akkor változtatok kicsit a lábam helyzetén,és megy tovább a dolog.Párom észre sem veszi.
2011. júl. 23. 09:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kimondottan szeretek felül menni,és az orgazmust is csak így tudom elérni.Sokáig bírom, nincs vele gond...

Nem vagy túlsúlyos,vagy valami más testi problémád?

Mert szerintem 1 perc után nem normális,hogy fáj a lábad.

2011. júl. 23. 10:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyengék az izmaid. Én is így vagyok, pedig nem vagyok kifejezetten túlsúlyos. Tornázni kell, erősíteni, esetleg futni, akkor majd megerősödsz.
2011. júl. 23. 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:
69%

"Testsúllyal guggolj minden másnap 150et"

Mókás...

2011. júl. 25. 13:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem a te hibád, ha ilyen az alkatod, ilyenek az izmaid és nem bírod úgy sokáig.

Én 5-10 percig bírom nagyjából felül. Nekem gyengék az izmaim, mivel sosem sportoltam semmit (ennek ellenére szerencsére nincs gond a testsúlyommal, 52 kg nem sok szerintem 170 centihez), és még vérszegény is vagyok, amúgy is gyengécske az állóképességem. Nekem is elfárad a lábam, és van, hogy fáj, sőt, volt olyan, hogy alig bírtam lábra állni és még egy órán át remegtek a lábaim, mivel láttam a barátomon menet közben, hogy nemsokára elmegy, plusz a fenekem fogása révén még diktálta is a gyors tempót, én pedig nem akartam, hogy csökkenjen a gyönyör számára, így mindent beleadtam, hogy végig bírjam.

Én úgy szoktam "megoldani", hogy ha én vagyok felül, akkor sem csak egyféleképpen csinálom, hanem váltogatom a pózokat, ha elfáradok az egyikben. Pl. lehet csak simán előre hátra mozgatni a csípőt, vagy fel-le, lehet ülve, lehet úgy, hogy ráfekszel a barátodra, sőt én még úgy is szoktam, hogy elöl támaszkodok a kezeimmel és úgy emelgetem a csípőmet. Aztán mindezt lehet úgy is, hogy megfordulok és háttal vagyok a barátomnak. Mivel egyféleképpen nem bírom sokáig, így ezeket szoktam váltogatni, és pl. aközben, míg megfordulok lehet pihenni kicsit. Szerencsére mindketten szeretünk sokféle pózban szeretkezni, így igazából csak ritkán fordul elő, hogy 5 percnél tovább csináljuk egyféleképpen, és nem is az a kedvencünk, mikor én vagyok felül :)

Szerintem ha szeret a barátod, akkor ez semmiképp nem szakítóok, igazi szerelemnél a szex semmiképp nem szabad, hogy szakítóok legyen... Különben is a szeretkezés lényege a kölcsönös szerelem és hogy mindketten kölcsönössen örömöt szerezzetek a másiknak- és olyasmit nem szabad/ kell tenni, ami valamelyik félnek nem jó. Szóval ha Te nem bírod úgy, ha felül vagy, akkor nem kötelező úgy csinálni, vagy nem kötelező egy percnél tovább, és ha a barátod emiatt szakít veled, akkor nem is érdemel meg Téged.

20/L

2011. júl. 25. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!