Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti vagy barátnő? (részletesen lent)
ne mond el a lófsznak se hogy ribanckodtál sztem csináld azt!! És közbe ugyanúgy próbálkozz! 28 éves uncsimank is mondtam már hogy menjen! De ő nem akar...
f17
Szerintem is menj csak el!! Nem fog kiderülni. A lányokat nem érdekli ha korábban k*urváztál, sőt inkább azt mondják tapasztalt vagy, nem pedig kezdő. Úgyhogy hajrá!!
Én sem voltam még, de már nagyon gondolkodok rajta, hogy elmegyek olyanhoz. Mivel fél éve nem voltam nővel.
28 F
Szia!
Én pont a te korodban mondtam azt hasonló 5 év hiábavaló csajozással, hogy most már elég!
Meg kell szabadulni a szüzességtől, bármilyen módon, eben a korban már a szüzesség miatti szégyenérzet a fő akadály a csajozásban. 100x magabiztosabb 1 pillanat alatt, ha elmész egy qrvához. És fél évre rá barátnő is összejöhet. tapasztalat.
A válasz írója 98%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:46
Szóval akkor 5 év után te is úgy döntöttél, h. elmész ? És megérte a dolog ?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:40
Nem biztos, hogy feltétlenül arra szorulok, csak pillanatnyilag a körülmények miatt nem jön össze barátnő...
Szia!
"Szóval akkor 5 év után te is úgy döntöttél, h. elmész ? És megérte a dolog ?"
Mondom hogy megérte. Persze ne az útszéli csajhoz menj el, hanem egy normális örömlányhoz akinek diszkrét lakása van, le tudsz tusolni előtte meg utána, meg a tisztaság adott. Betegséget ugyebár nem kaphat az ember, egy normális örömlány ugyanis soha nem nyomja gumi nélkül. (Volt barátnőim között volt már aki gumi nélkül is csinálta már mással, na velem csak azért se! én ragaszkodok a gumihoz, nem akarok a barátnőtől se elkapni semmit.)
És az hogy hogy érte meg:
-Sokkal magabiztosabb lettem, kezdtem magam felnőtt pasinak érezni, lett önbizalmam, meg aztán a csajok is megérezték, hogy magabiztosabb lettem és lett egy rövidebb kapcsolatom is azóta (ahol már rendes szex is volt)
-Hogy mit szólnak mások/lányok/egyebek: Szard le. Fújolni meg pofázni tudnak, de nem fognak a szextanárnőd lenni. Nem vállalják be a kihívást :-(
Egyébként meg ez a te életed, senkinek semmi köze hozzá hogy hogy szabadultál meg töle.
Még egy dolog: a lányok sem a későbbi férjükkel vesztik el... csak rájuk nagyobb a kereslet, könnyebb dolguk van.
Te tudod, hogy mit csinálj! Szerintem nem ajánlatos. Milyen tapasztalatot szerzel? :O
De ha te úgy gondolod, hogy erre feltétlenül szükséged van, hát... ISTEN ÁLDJON!
"Szerintem nem ajánlatos. Milyen tapasztalatot szerzel?"
Vajon milyet?? Tapasztalatot szerez a szexuális együttlétről, milyen nővel lenni.
Emlékszem amikor még én sem voltam nővel, állandóan csak ez járt a fejembe vajon milyen lehet??
Most már tudom, és megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!