Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prosti vagy barátnő? (részlete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti vagy barátnő? (részletesen lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 5 éve próbálok csajt szerezni magamnak, de nem megy. Amúgy 24 vagyok. Úh. úgy döntöttem hétvégén elkezdek k*rvázni. Nektek mi a véleményetek erről ?
2011. júl. 23. 01:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
2011. júl. 23. 01:35
 2/21 szenszi ***** válasza:
csak egy idézet: "büdös kurv@t gumi nélkül soha ne kefélj"
2011. júl. 23. 01:36
 3/21 anonim ***** válasza:
Hogy szegényen és család nélkül fogsz megöregedni.
2011. júl. 23. 01:36
 4/21 anonim ***** válasza:
Kezdj el k.rvázni, azzal nincs gond... Csak arra figyelj, hogy mindig legyen nálad KP, mert bankkártyával nem tudsz fizetni.
2011. júl. 23. 01:46
 5/21 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ne k*rvázz, hanem derítsd ki, hogy kik azok a csajok, akik szívesen lennének veled. Mondd meg nekik, hogy kapnak egy, de csak egy csodás éjszakát tőled :DD
2011. júl. 23. 01:50
 6/21 anonim ***** válasza:

Elég, ha ügyesen bánsz a farkaddal, egyébként inkább k.urva

Itt az indoklás:

http://www.youtube.com/watch?v=-_PARcmfRcI&feature=related

2011. júl. 23. 02:01
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
ok, szedj össze pár nemi betegséget, akkor még annyira se fog leállni veled normalis lany..
2011. júl. 23. 02:04
 8/21 anonim válasza:
32%

Eszedbe ne jusson!

Egy csomó nemi betegséget össze lehet szedni a csöves kis k*rváktól. Interneten, baráti körben egy csomó csajjal lehet ismerkedni, nem hiszem, hogy ez lenne a legmegfelelőbb. :\

2011. júl. 23. 09:39
 9/21 A kérdező kommentje:
Egy haverom már 5 éve jár k*rvázni, és semmi nemi betegsége nincsen... De mégis hogy szedjek össze csajt, ha 5 éve nem jött össze... Miért is reménykednék abban, h. az elkövetkező 5 évben össze fog jönni... És mint minden normális embernek nekem is szükségem, jogom van intim együttlétre...Nem tehetek róla, h. nem jön össze... Én mindent megpróbáltam.... Nektek, h. esne pl. ha öt év alatt egy pozitív visszajelzést nem kapnátok az ellenkező nemtől...
2011. júl. 23. 14:48
 10/21 anonim ***** válasza:

A te döntésed, de ha elkezdesz k.rvákhoz járni, azzal szinte örökre elvágod az esélyét is, hogy találj egy normális csajt. Mert ilyen előzménnyel a nők 99%-a nem fog veled kapcsolatot kezdeni.

Én 21 évesen kezdtem a szexuális életem és előtte se csók se semmi, még is túléltem. Döntsd el h kapcsolatot akarsz e vagy csak a szex érdekel. Ha az első akkor ki tudod várni, ha nem akkor kezd el, de később nagyon ráfázol.

2011. júl. 23. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!