Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj a gyomrom a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicuskaaa123 kérdése:

Miért fáj a gyomrom a párom spermájától?

Figyelt kérdés
Nos. Mindig mikor lenyelem a párom spermáját elkezd fájni a gyomrom. Volt úgy, hogy a párom egy napig nem cigizett és úgy szoptam le.. És sós és keserű íze volt a spermájának. Amiután szívtunk utána is leszoptam és ugyanolyan íze volt.. Amikor velem van nem dohányzik, de általában igen. Lehet, hogy attól ilyen az íze a spermájának, hogy dohányzik? Meg régen sokat füvezett, de leállt vele, ettől is lehet? De elvileg ettől csak sósnak és keserűnek kéne éreznem a spermáját, mégis fáj a gyomrom tőle. És tuti, hogy attól fáj, mer amielőtt le nem nyelem nem érzek fájdalmat.
2011. júl. 22. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Még egyszer írom az utolsónak, hogy NEM NORMÁLIS HA KESERŰ AZ ÍZE!!! 37N
2011. júl. 23. 06:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Nincs miért aggodnod teljesen normális, neki ilyen.
2011. júl. 23. 12:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Na jó. Biztosan ti jobban tudjátok a tizen-huszon évetekkel. Nem vitázom. A SPERMA NORMÁLIS ESETBEN NEM KESERŰ ÍZŰ!!!! (gyulladás!)
2011. júl. 23. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Fejezd már be ezt az ökörséget, a sperma ize nem diagnosztizálo pont. Igenis van akinek keserü a sprmája egy életen át föleg az étrend okozza, de föleg az egyén. Olvass már utánna és akkor nem irsz ekkora baromságot,ezt senki nem kajálja.
2011. júl. 23. 13:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Az íze nagyban függ attól is, hogy mit evett/ivott előtte a pasi. Vannak olyan ételek/italok, amiktől akkor is keserű lesz, ha mellette nincs az ég világon semmi gyulladása. Persze lehet, hogy gyulladás, de tényleg befolyásolja ez. (Sőt, még az is befolyásolja, hogy előtte mikor pisilt.)
2011. júl. 23. 13:33
 16/22 anonim ***** válasza:

Én tudom hogy miért írtam....

De sok orvos van itt!....

2011. júl. 23. 13:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen én is tudom , meg az elötted iro is ugy hogy , nem irok többet tudatlanoknak.Egyébként hasfájásrol van szo ami elöfordulhat.
2011. júl. 23. 14:08
 18/22 A kérdező kommentje:
...:/ De minden alkalommal fog töle fájni?:S Mer eddig ugy volt..:(
2011. júl. 23. 17:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valami lelki oka van hogy megfájdul tőle a hasad? Főleg, hogy már előre parázol tőle hogy rossz íze lesz. Ha te igazából nem akarod, de az ő kedvéért megteszed, talán így jelzi a tested hogy igazából nem szeretnéd.
2011. júl. 23. 17:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen elöfordul, hogy mindig fog fájni, hisz van hogy az embernek bizonyos ételektöl fáj és ez is igy van. Ez meg független az iztöl ami ételfüggö, másfajta táplálkozás változtat egy idö után az izen.
2011. júl. 23. 17:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!