Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicuskaaa123 kérdése:
Miért fáj a gyomrom a párom spermájától?
Figyelt kérdés
Nos. Mindig mikor lenyelem a párom spermáját elkezd fájni a gyomrom. Volt úgy, hogy a párom egy napig nem cigizett és úgy szoptam le.. És sós és keserű íze volt a spermájának. Amiután szívtunk utána is leszoptam és ugyanolyan íze volt.. Amikor velem van nem dohányzik, de általában igen. Lehet, hogy attól ilyen az íze a spermájának, hogy dohányzik? Meg régen sokat füvezett, de leállt vele, ettől is lehet? De elvileg ettől csak sósnak és keserűnek kéne éreznem a spermáját, mégis fáj a gyomrom tőle. És tuti, hogy attól fáj, mer amielőtt le nem nyelem nem érzek fájdalmat.2011. júl. 22. 20:46
1/22 anonim válasza:
Érettségi előtt nem kéne ennyit szopni...majd közben..
2/22 anonim válasza:
Keserű??? Tuti valami baja van, lehet hogy gyulladás.....
3/22 TOMAtm válasza:
köpd ki te béna,nem kell lenyelni.vagy vedd ki a szádból mielőtt elmegy.
4/22 anonim válasza:
Ne nyeld le!!! Nem arra van, és hülyeség lenyelni, főleg ha rossz az íze... Meg ha fáj is a hasad tőle. Ezt az egyszerű dolgot tedd meg, és minden megoldódott. (Egyébként még csak nem is szokás lenyelni. Minek nyeled le?)
5/22 anonim válasza:
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú normális vagy?
6/22 A kérdező kommentje:
Csak szerettem volna örömet okozni ezzel a páromnak. De asszem soha többet nem fogom neki lenyelni, viszont elküldöm orvoshoz, mert ha gyulladás az nem jó.. :S
2011. júl. 22. 21:29
7/22 anonim válasza:
Szerintem is valami baja lehet, gyulladás, fertőzés vagy ilyesmi.
8/22 anonim válasza:
örömet okozni azzal, hogy lenyeled??? soha nem fogom tudni ezt megérteni... :S
9/22 anonim válasza:
Kapj be egy kanál cukrot utána..
10/22 anonim válasza:
Legyél egészen nyugodt mert van ilyen. Igen elöfordul ritkán, hogy hasfájást okoz,ez nállad van. Nincs semmi baja a párodnak és nem fog emiatt orvoshoz menni és nem is kell.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!