Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtél egy hírességgel és ki volt az?
És hogy ismerkedtetek meg? Nyugodtan sztorizzatok!
normális válaszokat lehetgőleg!

értem, szóval te ilyen hippi vagy?
mindig érdekelt az ilyen emberek viselkedése, élete :D

Lefeküdtem, más is megteheti.
Van egy iroda, amin keresztül lehet rendelni "celebeket" rendezvényekre (gyűlölöm ezt a szót, hogy celeb).
Van egy kategória, amelyikben olyanok vannak, akik a celebek többségéhez képest tesz valamit, azokkal nem lehet mit kezdeni. Mármint nem lehet elérni, hogy ágyba vidd őket.
Van az a kategória, aki benne volt egy valóságshow-ban és úgy érzi, hogy ő már valaki. Persze tisztában van azzal, hogy igazából nincs semmi produktuma. Na, mi ebből a kategóriából rendeltünk néhányat és azokkal megvolt. Ők ajánlották fel.
Árat találtok a közvetítők honlapjain :)
Adjatok hozzá úgy fejenként 200 eurót és van szex is. Ha nagyra tartja magát akkor 300 euróba is kerülhet.
Ha az a kérdés, hogy megérte-e, az a válaszom, hogy általában nem. Kettő volt, akivel jó volt és különleges, a többi a tizedét sem érte meg.
Úgyhogy celebbel lefeküdni két módon lehet:
- ha olyan gennyláda vagy, mint én; pénzért
- ha kellő megközelítést használsz, ápolod a lelkét, akkor nem kell pénzt adnod, könnyű szerelemre lobbantani őket; lelkileg nagyon instabil egy részük. Persze hosszú távú, őszinte, mindent felülmúló kapcsolatra csak ennyi esélyed van, mint bárki mással, de egy-két ingyenes menetre komoly esélyed lehet, ha normálisan és jókor közelíted meg őket.
(amit írtam női celebekre vonatkozik - ez lényeges)

A kérdező olyan romantikus-álmodozónak tűnik.
Azért, mert híresség, még nem lesz jobb vele, mint egy átlagosabb életvitelű/foglalkozású emberrel.
Egyébként pedig mindenkinek megvan az ára. Mindenkinek, maximum nem olvasható le egy adatlapról.
A leghíresebbet nem írhatom le, mert inkább hírhedt :)

én Szandikával még 2 évvel ezelött, amikor még nem volt híres, ugyanabban a városban lakunk...
27/F

aha
Fluorral és Spvel hármasban csináltuk
MM
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!