Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtél egy hírességgel és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtél egy hírességgel és ki volt az?

Figyelt kérdés

És hogy ismerkedtetek meg? Nyugodtan sztorizzatok!

normális válaszokat lehetgőleg!

2011. júl. 22. 20:28
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Vizes kézzel nyúltál a gépbe? Azért érzed az energiát :D
2011. júl. 24. 12:42
 32/39 anonim ***** válasza:
Jól megtosztam Medveczky Ilonát...21\F
2011. júl. 24. 12:45
 33/39 A kérdező kommentje:
28 vagyok nincsenek gondjaim egységben vagyok az Univerzummal
2011. júl. 24. 12:52
 34/39 anonim ***** válasza:

értem, szóval te ilyen hippi vagy?

mindig érdekelt az ilyen emberek viselkedése, élete :D

2011. júl. 24. 12:59
 35/39 anonim ***** válasza:
Kérdezö te miért nem az Ezotéria témában osztod a hülyeségeid épp?:D
2011. júl. 24. 13:35
 36/39 anonim ***** válasza:

Lefeküdtem, más is megteheti.

Van egy iroda, amin keresztül lehet rendelni "celebeket" rendezvényekre (gyűlölöm ezt a szót, hogy celeb).

Van egy kategória, amelyikben olyanok vannak, akik a celebek többségéhez képest tesz valamit, azokkal nem lehet mit kezdeni. Mármint nem lehet elérni, hogy ágyba vidd őket.

Van az a kategória, aki benne volt egy valóságshow-ban és úgy érzi, hogy ő már valaki. Persze tisztában van azzal, hogy igazából nincs semmi produktuma. Na, mi ebből a kategóriából rendeltünk néhányat és azokkal megvolt. Ők ajánlották fel.

Árat találtok a közvetítők honlapjain :)

Adjatok hozzá úgy fejenként 200 eurót és van szex is. Ha nagyra tartja magát akkor 300 euróba is kerülhet.

Ha az a kérdés, hogy megérte-e, az a válaszom, hogy általában nem. Kettő volt, akivel jó volt és különleges, a többi a tizedét sem érte meg.

Úgyhogy celebbel lefeküdni két módon lehet:

- ha olyan gennyláda vagy, mint én; pénzért

- ha kellő megközelítést használsz, ápolod a lelkét, akkor nem kell pénzt adnod, könnyű szerelemre lobbantani őket; lelkileg nagyon instabil egy részük. Persze hosszú távú, őszinte, mindent felülmúló kapcsolatra csak ennyi esélyed van, mint bárki mással, de egy-két ingyenes menetre komoly esélyed lehet, ha normálisan és jókor közelíted meg őket.

(amit írtam női celebekre vonatkozik - ez lényeges)

2011. júl. 24. 13:41
 37/39 anonim ***** válasza:

A kérdező olyan romantikus-álmodozónak tűnik.

Azért, mert híresség, még nem lesz jobb vele, mint egy átlagosabb életvitelű/foglalkozású emberrel.

Egyébként pedig mindenkinek megvan az ára. Mindenkinek, maximum nem olvasható le egy adatlapról.

A leghíresebbet nem írhatom le, mert inkább hírhedt :)

2011. júl. 24. 14:12
 38/39 anonim ***** válasza:

én Szandikával még 2 évvel ezelött, amikor még nem volt híres, ugyanabban a városban lakunk...

27/F

2011. júl. 24. 14:17
 39/39 anonim ***** válasza:

aha

Fluorral és Spvel hármasban csináltuk

MM

2011. szept. 16. 16:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!