Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtél egy hírességgel és ki volt az?
Figyelt kérdés
És hogy ismerkedtetek meg? Nyugodtan sztorizzatok!
normális válaszokat lehetgőleg!
2011. júl. 22. 20:28
12/39 anonim 

válasza:

Én SP-vel. :)
Egy egyetemre járok vele! :)
14/39 anonim 

válasza:

Ja igen, és nő nemű vagyok. :D
15/39 A kérdező kommentje:
SP-vel mik derülnek itt ki télleg egyetemre jár?
2011. júl. 22. 20:59
16/39 anonim 

válasza:

Leszarom ki kivel feküdt le még ha sztár is. Felölem Obama elnökkel is dughat. Ez ilyen sztár mánia az ember fejében, de mit értek el vele? Nem is jártok. Ismertem egy k*rvát aki ismert focistákkal szexelt. Az ilyenek k*rvák mind részt vesznek valamiben, ezért jutnak odáig hogy megdugják (szervező, statiszta, stylist, stb.) Az ilyen nőkkel nem érdemes kapcsolatot létesíteni, mert simán megcsalják a párjukat. Mondtam simán!:) Csak azért mondom, mert az a k*rva is 5 éves kapcsolatban van és megcsalja párját. Ez egy hűtlen brigád:)
17/39 anonim 

válasza:

Igen jár egyetemre!
Utolsó, eléggé nem igaz amit mondtál.
18/39 A kérdező kommentje:
És SP-nagy nőfaló szóval sokakkal csinálja?
2011. júl. 22. 21:03
19/39 anonim 

válasza:

Nem? Szerinted álmodtam?XD Jaj kislány ne hülyíts:D Tudom mit írtam csak te vagy álmodozó!:)
20/39 TOMAtm 

válasza:

egyszer megvolt cher,még a 60as években mármint ő volt a 60 éveiben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!