Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Képesek lennéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Képesek lennétek elviselni ezt a helyzetet? Ha igen, meddig?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatban a párotoknak betegsége van, ami miatt egy héten 1-2nél több szex fájdalmat, és hólyaghurutot okoz (már elkezdték a kivizsgálást), így ennél gyakoribb közösülés nem jöhet szóba. A párotok felajánlja, hogy, mivel ez kevés, akkor elégít ki titeket orálisan, amikor csak akarjátok. El tudnátok fogadni ezt a helyzetet a gyógyulásig (ami akár hónapokig tarthat)? Vagy ez is túl kevés, és félrelépnétek?
2011. júl. 22. 19:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
én elfogadnám, mégpedig azért (is) mert ez az orális megoldás nagyon korrekt
2011. júl. 25. 20:54
 12/30 A kérdező kommentje:

ma 20:50

Ne haragudj, de ez baromi bunkó volt. Egy kapcsolat alapja a bizalom, és nyílván egy betegséget nem lehet behazudni, ugyanis elég egyértelmű jelei vannak (a gyógyszereléstől a begyulladt nemiszerven át, a percenkénti mosdóbajárkálásig stb). Nem öszántamból teszem, és azért ajánlottam fel az orális szexet, hogy kicsit könnyebbé tegyem neki a várakozást.

2011. júl. 25. 21:05
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bunkó a barátod. Mi 4éve vagyunk együtt barátommal, együtt is élünk. Eleinte rengeteg időnk elment rá. Aztán nálam is jött a probléma. Járkálok én is a nőgyógyászhoz, és mi is csak nagyon ritkán vagyunk együtt. Érdekes, mert elég is. Ha kevesebbszer vagyunk együtt sokkal jobb lesz az egész. Barátom is így van ezzel. Ő is mondja, hogy hiába van kevesebbszer, az a néhány alkalom meg sokkal intenzívebb hatást ér el. Ez pedig sztem egy teljesen jó hozzáállás. Most legalább szex helyett elmegyünk strandra, moziba vagy csak beszélgetünk. Egy kapcsolatban nem ennek kell a legfontosabbnak lennie.
2011. júl. 25. 21:15
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Te egy nagyon intelligens Ember vagy, Téged meg kell becsülni !! Azonban; ha a hólyaghurut a betegség, akkor az orálist a gyógyulásig mellőzni kell.

Egy ügyes, érzéki kézimunka is lehet nagyon kielégítő . . .

Gyógyulást !

2011. júl. 25. 21:17
 15/30 anonim válasza:
100%
akkora bunkók vannak! Én ha beteg a párom én nem kéném tőle még az oráltse! Beszéld meg a barátoddal, hogy próbálja meg elviselni rendesen.
2011. júl. 25. 21:29
 16/30 anonim ***** válasza:

Ha szeretek valakit,ennél sokkal tőbbet is képes lennék elviselni.

Kicsit sértő a kérdésed,hogy azt feltételezed valakiről hogy nem.

2011. júl. 25. 21:51
 17/30 anonim ***** válasza:

Volt már olyan fertőzésem, ami miatt egyáltalán nem volt szabad se szexelni se semmi mást csinálni 1 hétig, barátom mégse akadékoskodott, azt mondta akkor 1 hét múlva, nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban... Főleg ha komoly.

20L

2011. júl. 25. 21:51
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem állt szándékomban senkit sem megsérteni! A kérdésem abból fakadt, hogy a párom felemásan viselkedik (néha megérti, néha beszól miatta), ezért kíváncsi voltam mások véleményére is a témával kapcsolatban.
2011. júl. 25. 21:54
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

"ma 20:50

Ne haragudj, de ez baromi bunkó volt. Egy kapcsolat alapja a bizalom, és nyílván egy betegséget nem lehet behazudni, ugyanis elég egyértelmű jelei vannak (a gyógyszereléstől a begyulladt nemiszerven át, a percenkénti mosdóbajárkálásig stb). Nem öszántamból teszem, és azért ajánlottam fel az orális szexet, hogy kicsit könnyebbé tegyem neki a várakozást."

Tudtam én, hogy megkapom a magamét. Ez attól is függ, hogy együtt éltek-e, vagy sem. Gyógyszer? Lehet arra hivatkozni, hogy a doki azt mondta, hogy már nem kell gyógyszert szedni, de azért még pár hónapig mellőzni kéne a szexet. Nyilván nem fogja egyfolytában ellenőrizni, hogy be van-e gyulladva és vért sem fog venni.

A szádnak pedig semmi baja sincs elvileg. Vagy tévedek?

2011. júl. 25. 22:08
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
A párom beteg. Pont az lenne a legnagyobb gondom, hogy megb*hatom-e minden nap 3x...
2011. júl. 25. 22:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!