Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Képesek lennétek elviselni ezt a helyzetet? Ha igen, meddig?
ma 20:50
Ne haragudj, de ez baromi bunkó volt. Egy kapcsolat alapja a bizalom, és nyílván egy betegséget nem lehet behazudni, ugyanis elég egyértelmű jelei vannak (a gyógyszereléstől a begyulladt nemiszerven át, a percenkénti mosdóbajárkálásig stb). Nem öszántamból teszem, és azért ajánlottam fel az orális szexet, hogy kicsit könnyebbé tegyem neki a várakozást.
Te egy nagyon intelligens Ember vagy, Téged meg kell becsülni !! Azonban; ha a hólyaghurut a betegség, akkor az orálist a gyógyulásig mellőzni kell.
Egy ügyes, érzéki kézimunka is lehet nagyon kielégítő . . .
Gyógyulást !
Ha szeretek valakit,ennél sokkal tőbbet is képes lennék elviselni.
Kicsit sértő a kérdésed,hogy azt feltételezed valakiről hogy nem.
Volt már olyan fertőzésem, ami miatt egyáltalán nem volt szabad se szexelni se semmi mást csinálni 1 hétig, barátom mégse akadékoskodott, azt mondta akkor 1 hét múlva, nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban... Főleg ha komoly.
20L
"ma 20:50
Ne haragudj, de ez baromi bunkó volt. Egy kapcsolat alapja a bizalom, és nyílván egy betegséget nem lehet behazudni, ugyanis elég egyértelmű jelei vannak (a gyógyszereléstől a begyulladt nemiszerven át, a percenkénti mosdóbajárkálásig stb). Nem öszántamból teszem, és azért ajánlottam fel az orális szexet, hogy kicsit könnyebbé tegyem neki a várakozást."
Tudtam én, hogy megkapom a magamét. Ez attól is függ, hogy együtt éltek-e, vagy sem. Gyógyszer? Lehet arra hivatkozni, hogy a doki azt mondta, hogy már nem kell gyógyszert szedni, de azért még pár hónapig mellőzni kéne a szexet. Nyilván nem fogja egyfolytában ellenőrizni, hogy be van-e gyulladva és vért sem fog venni.
A szádnak pedig semmi baja sincs elvileg. Vagy tévedek?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!