Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Képesek lennéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Képesek lennétek elviselni ezt a helyzetet? Ha igen, meddig?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatban a párotoknak betegsége van, ami miatt egy héten 1-2nél több szex fájdalmat, és hólyaghurutot okoz (már elkezdték a kivizsgálást), így ennél gyakoribb közösülés nem jöhet szóba. A párotok felajánlja, hogy, mivel ez kevés, akkor elégít ki titeket orálisan, amikor csak akarjátok. El tudnátok fogadni ezt a helyzetet a gyógyulásig (ami akár hónapokig tarthat)? Vagy ez is túl kevés, és félrelépnétek?
2011. júl. 22. 19:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne lépj félre emiatt, méghozzá azért ne, mert:

1. KOMOLY kapcsolat

2. MEG FOG GYÓGYULNI, tehát nem fixen ilyen lesz az életetek :)

2011. júl. 22. 19:59
 2/30 k4lm0p1r1n ***** válasza:
100%
én el tudnám fogadni. ha szeretem nem a du.gás miatt szeretem. hanem mert velem van. de ha orálisan bármikor hajlandó akkor legyél boldog. simán elfogadható.
2011. júl. 22. 19:59
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szeretném akkor simán elfogadnám így.
2011. júl. 22. 20:00
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha a páromról van szó, ölbe tett kézzel várnám, hogy meggyógyuljon, minden türelmetlenség nélkül. Az meg nagyon nagy segítség, ha közben orálisan kielégítene, hiszen azzal sokkal könnyebb elviselni azt az időt, ami a gyógyulást szolgálja.
2011. júl. 22. 20:01
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudnám fogadni de csak ha szeretem. Ha te úgy érzed ez nem megy neked akkor hagyd el,jobbat érdemel nálad. Mivel meg fog gyógyulni nem örökké lesz csak heti 1-2 szex és fordított helyzetben ő is kitartana melletted. Na meg ha boldogan kielégít orálisan az azt jelenti hogy szeret téged és fontos neki hogy neked jó legyen.
2011. júl. 22. 20:03
 6/30 anonim válasza:
19%

hasonló van a barátnőmmel.(4éves kapcsolat)

ő nem ajánlotta fel az orális lehetőségét pedig állatira örülnék neki.

nagyon úgy néz ki, hogy ez nem akar gyógyulni és ebben a variációban nekem kevés és elgondolkoztam rajta, hogy megoldom valaki mással deh amíg te ezt vele megoldod...

letudtad a problem ezen részét.

2011. júl. 22. 20:06
 7/30 Koldus ***** válasza:
100%

Utolsó:

Hogy te mekkora tirpák vagy?!

2011. júl. 22. 20:08
 8/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én a lány lennék. A párom nagyon hangulatember, és rosszkedvében néha elereszt olyan megjegyzést, hogy "nem igaz, hogy veled szexelni se lehet rendesen". Ezt utólag mindig megbánja, bocsánatot kér, de nagyon bánt. Úgy ismert meg, hogy sokat voltam beteges. Mostmár 4 év elteltével "csak" ez a problémám van, ami az utóbbi 2-3 hónapban jött elő. Nagyon rosszul érzem magam amiatt, hogy bajom van, és emiatt nem lehet normális szexuális életünk. Mivel egymásnak voltunk az elsők, ezért különösen figyeltem rá mindig is, hogy nehogy kevésnek találja az együttléteinket, de ez betegen nem megy. Tudom, hogy szeret, és velem képzeli el az életét (ezt többször hangsúlyozza is), de ezek a megjegyzések nagyon rosszul esnek, mert nem tehetek róla, mégis (számára) én vagyok a hibás.
2011. júl. 22. 21:30
 9/30 anonim ***** válasza:
ne keseredj el.én elviselném ezt a helyzetet ha a gyógyulás a cél.és sztem a barátod is lefogja viselni. csak tipikus férfias bunkóság az egész. ne is törődj vele
2011. júl. 22. 21:40
 10/30 anonim ***** válasza:
0%

Ja persze, aztán még fél év múlva is "beteg" lesz és nem gyógyul, ezért semmi szex.

Ilyen helyzetben az orális a minimum.

2011. júl. 25. 20:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!