Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka pszichológiail...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka pszichológiailag ha egy férfi arra izgul, hogy megalázzák?

Figyelt kérdés

a nő lábára izgul(ez biztos arra utal, hogy szereti, ha uralkodnak felette)de az miért van, hogy az úrnőjének akarja a barátnőjét?

az életben sikeres, irányító férfiak szoktak erre izgulni, de mi van, ha csak egy fiatal tanuló ilyen? az életben is visszahúzódó

2011. júl. 22. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

de amúgy ha már..

azt írtad, a nők lábára izgul ---> tehát szereti ha megalázzásk?

ez így biztos, vagy csak olvastad valahol? volt valami példa is ilyenre?

amúgy, hogy az úrnőjének akarja a barátnőjét lehet csak annyi, hogy nagyon szereti.

2011. júl. 23. 06:11
 12/16 A kérdező kommentje:
nem, csak maximum erre tudok következtetni, de a lábmániásokkal nincs baj, viszont az sztem nem normális, ha a nő cipőjének talpát akarja nyalogatni, azt akarja, h a nő elverje, ordítson vele stb.
2011. júl. 24. 00:38
 13/16 anonim ***** válasza:

óóóóóóó.

hehe, értem. de jájj be kell szerezni tiszta cipőt nyalogatni, mert az utcait semmiképp se.

áh, most olyan hangulatban vagyok, hogy ezt írom: nem kell foglalkozni vele, élvezni kell. legalább nem kismalacokat akar halálradörzsölni, vagy hasonló mégfurább dolgot.

2011. júl. 25. 09:00
 14/16 A kérdező kommentje:
:D hát igen, de sztem az se normális, h a nőnek az ágyban az lenne a dolga, h megverje és irányítsa a pasit. érdekes, de a férfit egy női nemi szerv nem izgat fel egyáltalán, egy láb viszont annál inkább. ez már beteg, nem?
2011. júl. 25. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:
egy kicsit, őő.. oké, eléggé, de hát lehetne sokkalta rosszabb :))
2011. júl. 26. 09:12
 16/16 A kérdező kommentje:
igen, én azt mondom, h egy férfi inkább arra izguljon, h egy nő őt bántja, mint hogy ő bántsa a nőket. de ez akkor sem normális.
2011. júl. 27. 18:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!