Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka pszichológiailag ha egy férfi arra izgul, hogy megalázzák?
a nő lábára izgul(ez biztos arra utal, hogy szereti, ha uralkodnak felette)de az miért van, hogy az úrnőjének akarja a barátnőjét?
az életben sikeres, irányító férfiak szoktak erre izgulni, de mi van, ha csak egy fiatal tanuló ilyen? az életben is visszahúzódó
nincs háború, minden baromságra marad idő.
teljesen természetes.
vazzeg, ez nem a véleményem, te kérted a pszichológiai okát O_O
2 esetben vannak lelkisérült de legalábbis.. hát mondhatni "fura" férfiak: háborúban (érthető) és túlzott jólétben.
tudod, amikor a lakosság jelentős része elhízott stb. és egyéb fizikai és lelki tünetek jelennek meg EBBŐL kifolyólag.
Baromság ez a kérdése.
Vki leírná tömören a kérdést úgy h megértsem.
amúgy lehet majd valaki előrukkol valami tudományos válasszal, én sokmindent mindent szélsőségesen nézek, ami nem jelenti azt, hogy nincsen igazam, viszont szeretem leegyszerűsíteni a dolgokat.
szóval azért diplomamunkát ne írj az aczél féle pszichológiából :)
szóval jelen esetben meg..? lehet egyszerűen ez bejön neki és ennyi. valakinek a nagy mellű nők, valakinek más, valakinek ha a partnere visszahúzódó, valakinek ha dominánáns.
Már kezd világos lenni.Kösz a válaszokat.
De kinek jön be a nők lába????????????????????????????????
már csak ezt nem értem.
*_*
az egyik ismerősömnek, úőgyse ismered, nem mindegy?
csak keresem erre a tudományos választ. h mért izfgul valaki arra, h megalázzák
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!