Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kisebb meretu penisz ellenere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebb meretu penisz ellenere is lehet egy srac jo a szexben?

Figyelt kérdés

Mivel lehet kompenzalni egy kisebb meretu peniszt (mondjuk kb. 12 cm hosszu es 3 cm atmeroju)?

Lehet ekkoraval is jo egy fiu a szexben, vagy szamitania kell ra, hogy a merete miatt sok olyan lany lesz, aki csalodni fog?

Mire figyeljen oda, milyen pozokat alkalmazzon, mivel kompenzalja a meretbeli hianyossagait egy ilyen fiu, hogy azert kielegito legyen a lany szamara is a szex es ne jelentsen a merete akkora hatranyt a fiu szexualis eleteben es parkapcsolataiban?

2011. júl. 22. 18:36
1 2
 11/14 anonim válasza:
hát figyelj, nekem is szinte ugyanez a méretem és ki tudsz vele elégíteni egy lányt. énis szeretnék 1 picivel nagyobbat, de ez jutott. egyébként csak a mostani kapcsolatom elején zavart, mostmár egyáltalán nem...inkább azt tartom gáznak h emiatt szorongok és nagyon hamar elmegyek... tehát a válaszom, nem túl nagy a méreted, de arra elég, hogy kielégítsd a partneredet, csak legyél nagyon törődő és ügyes..:)
2011. aug. 2. 11:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, az a rossz, hogy a szorongas, meg az emiatti onbizalomhiany miatt az ember nem tud magabiztosan, hatarozottan viselkedni, mert benne van, hogy nem leszek eleg, kicsi a meretem, mindenkie nagyobb, miert maradna velem egy lany, amikor kereshet 1000 masikat... meg ugye az is benne van a pakliban, hogy ha meglatja kinevet, vagy azonnal fakepnel hagy, vagy szanakozik!

Ez meg nagyon meg tudja olni a ferfiui onbecsulest!

2011. aug. 2. 12:00
 13/14 anonim válasza:
figyeljcsak, a hoszusága asszem neekmis ugyanennyi:D vastagságát nemnagyon mértem, de azis egyezik sztem, mert nemtul nagy, ha szeret egy lány, nem azért fog szeretni, h neekd mekkora. vagyis remélem, de én ezt ost így tapasztalom a saját bőrömön:) fel a fejjel, nemvészes ez a méret sem...nekem is ekkroa van, de nempanaszkodok, sokkal többet számít 1 kapcsolatban h mennyire vagy ápolt, jófej, kedves, stb. ha szeret a lány, a péniszméret csak sokadik szempont
2011. aug. 10. 10:20
 14/14 anonim ***** válasza:
ha hideg a kezed akkor jó vagy az ágyban :D Mikor nekemis megfogják a kezem mindig megjegyzik: Fuu te jó lehetsz az ágyban" :$$
2011. aug. 25. 12:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!