Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb meretu penisz ellenere is lehet egy srac jo a szexben?
Mivel lehet kompenzalni egy kisebb meretu peniszt (mondjuk kb. 12 cm hosszu es 3 cm atmeroju)?
Lehet ekkoraval is jo egy fiu a szexben, vagy szamitania kell ra, hogy a merete miatt sok olyan lany lesz, aki csalodni fog?
Mire figyeljen oda, milyen pozokat alkalmazzon, mivel kompenzalja a meretbeli hianyossagait egy ilyen fiu, hogy azert kielegito legyen a lany szamara is a szex es ne jelentsen a merete akkora hatranyt a fiu szexualis eleteben es parkapcsolataiban?
Az nagyon pici sajnos,sok olyan lány lesz aki csalódni fog.Hogy ezt elkerüld szerintem mond meg nekik még a kapcsolat elején.Tudom hogy ez nehéz de hidd el sok kellemetlen szitutól megkíméled így magad és a partnereidet.
Ha véletlenül egyszer mégis szexre kerülne a sor neked a lovagló póz a legjobb.Vagyis hanyatfekszel az ágyon és a lány rádül.
22N
Kedves "A válasz megírásának időpontja: ma 01:03" válaszoló. Nem tudom, hogy gondoltad ezt az előre megmondós dolgot, de szerintem minden lány sikítva menekülne el, ha ezt így a kapcsolat elején leszögezi valaki! "Bocsi, de az már most el kell mondanom, hogy nincs túl nagy dákóm!" :D
Igazából szerintem annyira nem is gáz a srác pénisze, max. a vastagság, de az lehet csak a mérési módszer hibája. Tekerj köré egy lapot, jelöld be hol találkozik, mérd meg egy vonalzóval, majd oszd le pi-vel (3,14). Mivel a kör kerülete átmérő x pi, ezért így a kerületből megkapod az átmérőt.
próbáld a lány elvárásait csökkenteni minden téren és akkor sokkal jobban fogja élvezni
vagy ameddig csak lehet ne szexelj vele és ha egy lánynak f...hiánya van akkor még egy 5 centis is megteszi
Na, igen! Ettol tartok en is, hogy ez sokaknak csalodast okoz!
A helyzet az, hogy nagyon sok baratnom lehetett volna mar, de nem mertem veluk osszejonni emiatt... volt mar olyan is, hogy a lany maszott ram, en meg haritottam es visszautasitottam a szex elott, nehogy kideruljon a dolog!
Sajnos sokszor mar melegnek neznek, vagy legalabbis a hatam mogott osszesugnak es talalgatnak az emberek, hogy mi lehet a bajom, mert tenyleg viszonylag sok lanyt visszautasitottam es igazabol kerulom is a lanyokat, mert nem akarok csalodast okozni, vagy nem akarom, hogy en legyek "az a srac, aki tok jo pasi lenne, csak hat a farka kiabrandito es nevetseges"!
Egy ideig ugy voltam vele, hogy inkabb higgyek azt rolam, hogy meleg vagyok, meg mindig jobb, mint ha kiderulne az igazsag es akkor amiatt lennek en a beszedtema... de sajnos ez igy nagyon frusztralo tud lenni a hetkoznapokban!
De a kerdesem igazabol az lenne, hogy mivel tudnek ugy kompenzalni, hogy a szex utan ne en legyek a "szegeny szerencsetlen kisfarku, aki egyszeruen nevetseges es szanalmas", hanem a megitelesemet legalabb fel tudjam tornazni egy "hat igen, sajnos kicsi a penisze, de legalabb igyekezett es egesz ugyes volt" megallapitasra!
Ha esetleg vannak itt olyan fiuk, akiknek szinten kisebb a meretuk, de mar tapasztaltak (vagy lanyok, akiknek volt mar dolga ilyennel), szivesen vennek egy-ket tippet, trukkot, tanacsot... vagy torvenyszeru, hogy keves leszek es csalodast, kiabrandulast fogok okozni???
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!