Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kisebb meretu penisz ellenere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebb meretu penisz ellenere is lehet egy srac jo a szexben?

Figyelt kérdés

Mivel lehet kompenzalni egy kisebb meretu peniszt (mondjuk kb. 12 cm hosszu es 3 cm atmeroju)?

Lehet ekkoraval is jo egy fiu a szexben, vagy szamitania kell ra, hogy a merete miatt sok olyan lany lesz, aki csalodni fog?

Mire figyeljen oda, milyen pozokat alkalmazzon, mivel kompenzalja a meretbeli hianyossagait egy ilyen fiu, hogy azert kielegito legyen a lany szamara is a szex es ne jelentsen a merete akkora hatranyt a fiu szexualis eleteben es parkapcsolataiban?

2011. júl. 22. 18:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Állítólag lehet jó. Nem tudom, mert nekem nem kicsi, de szokták mondani, hogy egy kicsi is lehet nagyon jó.
2011. júl. 22. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
igen lehet! a lánynak felül kell lennie,mert úgy mélyebbre tud hatolni,és ha lehet akkor nem "ugrálnia" kell a péniszen,hanem "siklania" szóval alőre-hátra mozgatni a csípőjét...
2011. júl. 22. 19:19
 3/14 anonim ***** válasza:
19:19 igen ez a legjobb . és szépen körülírtad a lovagló pózt :)
2011. júl. 22. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet! Többször és jobban nyald ki!... hadd vacogjon!..-))) Olyan bukszával még nem találkoztam amelyik ne szeretné jobban a nyalást mint a baszást!...-)))
2011. júl. 22. 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:

Az nagyon pici sajnos,sok olyan lány lesz aki csalódni fog.Hogy ezt elkerüld szerintem mond meg nekik még a kapcsolat elején.Tudom hogy ez nehéz de hidd el sok kellemetlen szitutól megkíméled így magad és a partnereidet.

Ha véletlenül egyszer mégis szexre kerülne a sor neked a lovagló póz a legjobb.Vagyis hanyatfekszel az ágyon és a lány rádül.

22N

2011. júl. 25. 01:03
 6/14 anonim ***** válasza:

Kedves "A válasz megírásának időpontja: ma 01:03" válaszoló. Nem tudom, hogy gondoltad ezt az előre megmondós dolgot, de szerintem minden lány sikítva menekülne el, ha ezt így a kapcsolat elején leszögezi valaki! "Bocsi, de az már most el kell mondanom, hogy nincs túl nagy dákóm!" :D

Igazából szerintem annyira nem is gáz a srác pénisze, max. a vastagság, de az lehet csak a mérési módszer hibája. Tekerj köré egy lapot, jelöld be hol találkozik, mérd meg egy vonalzóval, majd oszd le pi-vel (3,14). Mivel a kör kerülete átmérő x pi, ezért így a kerületből megkapod az átmérőt.

2011. júl. 25. 01:30
 7/14 anonim válasza:

próbáld a lány elvárásait csökkenteni minden téren és akkor sokkal jobban fogja élvezni

vagy ameddig csak lehet ne szexelj vele és ha egy lánynak f...hiánya van akkor még egy 5 centis is megteszi

2011. júl. 25. 01:43
 8/14 DöfiDákó ***** válasza:
Mondd meg neki hogy szia lányom kicsi a dákóm :P
2011. júl. 25. 01:54
 9/14 A kérdező kommentje:

Na, igen! Ettol tartok en is, hogy ez sokaknak csalodast okoz!

A helyzet az, hogy nagyon sok baratnom lehetett volna mar, de nem mertem veluk osszejonni emiatt... volt mar olyan is, hogy a lany maszott ram, en meg haritottam es visszautasitottam a szex elott, nehogy kideruljon a dolog!

Sajnos sokszor mar melegnek neznek, vagy legalabbis a hatam mogott osszesugnak es talalgatnak az emberek, hogy mi lehet a bajom, mert tenyleg viszonylag sok lanyt visszautasitottam es igazabol kerulom is a lanyokat, mert nem akarok csalodast okozni, vagy nem akarom, hogy en legyek "az a srac, aki tok jo pasi lenne, csak hat a farka kiabrandito es nevetseges"!

Egy ideig ugy voltam vele, hogy inkabb higgyek azt rolam, hogy meleg vagyok, meg mindig jobb, mint ha kiderulne az igazsag es akkor amiatt lennek en a beszedtema... de sajnos ez igy nagyon frusztralo tud lenni a hetkoznapokban!

2011. júl. 25. 10:26
 10/14 A kérdező kommentje:

De a kerdesem igazabol az lenne, hogy mivel tudnek ugy kompenzalni, hogy a szex utan ne en legyek a "szegeny szerencsetlen kisfarku, aki egyszeruen nevetseges es szanalmas", hanem a megitelesemet legalabb fel tudjam tornazni egy "hat igen, sajnos kicsi a penisze, de legalabb igyekezett es egesz ugyes volt" megallapitasra!

Ha esetleg vannak itt olyan fiuk, akiknek szinten kisebb a meretuk, de mar tapasztaltak (vagy lanyok, akiknek volt mar dolga ilyennel), szivesen vennek egy-ket tippet, trukkot, tanacsot... vagy torvenyszeru, hogy keves leszek es csalodast, kiabrandulast fogok okozni???

2011. júl. 25. 10:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!