Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen rejtett titkos szexuális vágyaitok vannak?
Figyelt kérdés
Mik azok amiket kipróbálnátok de nem meritek elmondani? Itt nyugodtan kiönthetitek a szíveteket!2011. júl. 22. 18:20
11/27 anonim válasza:
hagyjuk már ibolykát
nem vagy a szentlélek
12/27 anonim válasza:
Nekem az,hogy arra keljek hogy a párom éppen megdug..:D Bocsi, nem tudtam szebben leírni...:D
13/27 anonim válasza:
18:58
20:39
én is ugyanerre vágyom:(((
14/27 A kérdező kommentje:
Én mindig azt hittem, a lányok többsége nem szereti ha rájuk másznak, mert mindig olyankor nincs kedvük hozzá :))))
2011. júl. 24. 20:06
15/27 anonim válasza:
Vad szexet olyan megerőszakolást
16/27 anonim válasza:
nagyon titkos,feldobják majd a vicc blogokra!:D
17/27 anonim válasza:
basszus...mivel a lányok állandoan teketóriáznak, meg kéretik magukat, meg azt akarják, hogy udvaroljanak nekik, akkor az most hogy jön össze azzal, hogy titkos vágyuk, hogy rommá k_urják öket? most döntsék már el mit akarnak, mert igazábol csak tölük függ. mi férfiak unjuk nem kicsit, hogy állandoan finnyáskodnak a lányok és kéretik magukat.
18/27 anonim válasza:
Szerintem a többség inkább úgy érti, hogy néha azt akarjuk, hogy a párunk annyira kívánjon minket, hogy ne tudjon semmi másra gondolni csak erre. Úgy vélem, hogy ilyen esetben egy kis durvulás is belefér (sőt...) :)
19/27 anonim válasza:
nekem az volt h megerőszakoljak egy pasit:D nem úgy szó szerint értve persze, a barátommal, most ki kell találnom vmi újat
20/27 anonim válasza:
ma 19:23:
hehe... mi férfiak is szeretünk kifelé dominánsnak tűnni, mégis, sokan vágyunk intim helyzetben arra, hogy egy nőnek alárendelhessük magunkat néha... a vágyak nem feltétlen egyeznek meg azzal, amit az elvárás miatt az meber kifelé mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!