Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen rejtett titkos szexuális vágyaitok vannak?
Figyelt kérdés
Mik azok amiket kipróbálnátok de nem meritek elmondani? Itt nyugodtan kiönthetitek a szíveteket!2011. júl. 22. 18:20
2/27 A kérdező kommentje:
te kis huncut :)))
2011. júl. 22. 18:22
3/27 anonim válasza:
Az,hogy elrabolnak és megerőszakolnak az ufók.
4/27 anonim válasza:
Asszed majd pont neked mondom el?
5/27 A kérdező kommentje:
az is fincsi! :))
2011. júl. 22. 18:31
6/27 A kérdező kommentje:
Asszed majd pont neked mondom el?
Van ész nálad is. Itt bármit leírhatsz névtelenül, úgyse tudom, ki vagy
2011. júl. 22. 18:32
7/27 anonim válasza:
Látom nem vágod.
Szerinted ha egy vágy titkos, azt megosztja bárki bárkivel akár anoniman is?
Egyébként nincs semmi titkos vágyam, legalábbis nem tudok ilyesmiről. Bár nem is tudom pontosan mire céloztál. Felteszem olyan dologra, amit szégyellnek az emberek, pl. BDSM.
8/27 anonim válasza:
hát én mindig is szerettem volna ha a pasi egy kicsit erőszakosabb és nem arra vár hogy jóváhagyjam a szexet hanem rámmászik...habár ez nem is olyan titkos vágy
9/27 anonim válasza:
Én egy olyan szexre vágyom,amit Michael Duoglas Az elemi ösztön c. filmben a feleségével v exfeleségével csinál! ilyen falnak döntős,ruha szétszakítós .. :D
10/27 anonim válasza:
amit a 18:58-as is írt :) akárhogy ellenkezek, akkor is csinálja :P
meg szeretném, ha "szétharapna", magyarán összevissza harapna, de erősen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!