Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek? Egyfajta szexuális "játék"
Hallottam és láttam is, h lányok és fiúk mit csinálnak a közeli erdőben. Ügyességi versenyeket rendeznek és ha a lányok veszítenek, a fiúk által kiválasztott lánynak meg kell innia egy pohárból az összes fiú spermáját. Ha a lányok nyernek, akkor szintén spermaivás van, de akkor egy kiválasztott vesztes fiúnak kell innia az egészet. Nem vagyok prűd, de nekem ez sok(k). És NEM KAMU kérdés, bár az lenne. Igazából az a szánalom, hogy 14-16 évesek...
Véleményetek? 19F
hm. én 18 éves vagyok. férfi. beszállnék de már csak az érdekesség kedvéért.ha veszítünk akkor nem tudnak velem mit csinálni pár számmal nagyobb vagyok. :) a kis ku.rvák meg had igyák bögréből.
viccet félretéve. éretlennek tartom az ilyenek. ez amúgy egyfajta tabu is, orálnál elég kevés lány vállalja be akár azt is hogy CSAK A BARÁTJA / SZERELME ondóját lenyelje. ők meg nem tudom hány csávóét? hát gratulálok. :D csak hogy tudjam. hol van ez a közeli erdő? :)
Hát azért nem szeretném pontosan elmondani hol van ez az erdő. Itt anonimitás van, szóval akkor az is megvan, hogy honnan írok.
Inkább annyit, hogy Miskolc környéki falu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!