Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erről mi a véleményetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek? Egyfajta szexuális "játék"

Figyelt kérdés

Hallottam és láttam is, h lányok és fiúk mit csinálnak a közeli erdőben. Ügyességi versenyeket rendeznek és ha a lányok veszítenek, a fiúk által kiválasztott lánynak meg kell innia egy pohárból az összes fiú spermáját. Ha a lányok nyernek, akkor szintén spermaivás van, de akkor egy kiválasztott vesztes fiúnak kell innia az egészet. Nem vagyok prűd, de nekem ez sok(k). És NEM KAMU kérdés, bár az lenne. Igazából az a szánalom, hogy 14-16 évesek...

Véleményetek? 19F

2011. júl. 22. 17:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Áldásom rájuk... ha nekik ez jó. Ne foglalkozz velük, te nem veszel részt ebben.

20L

2011. júl. 22. 17:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben 1 hónapig nem verném ki és beszállnak a játékba XD legyen annyi anyaga pohárban hog ne csak 1x kelljen ráhúzni ^^.
2011. júl. 22. 17:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak simán gusztustalan. Még ha szex lenne, akkor emgérteném, de így:P
2011. júl. 22. 17:53
 4/18 anonim ***** válasza:

Klasszak az ilyen megalázós játékok, aztán majd rínak itt pár hónap múlva, hogy nem akarja a barátnője az orális szexet, mert szerinte undorító.

Az a gáz, hogy ők még önként be is szállnak ebbe a játékba, tehát bevállalják. Egészségükre!!

Csupa vitamin és fehérje.

2011. júl. 22. 17:54
 5/18 anonim ***** válasza:

hallod én is ilyen idös vok és ez nagyon undorito ffúúúújjjjjj

meglátszodik h még nagyon szaros kis pisisek ha ez nekik tetszik (amugy ne h azt hid h vmien visszahuzodo csaj vok)

2011. júl. 22. 18:04
 6/18 A kérdező kommentje:

Látom nektek is megvan a véleményetek.

Nem, nekem eszemben sem volt beszállni. Egyrészt nem verném ki együtt több fiúval és ott van a kockázat hogy ha veszítünk és hát miért ne engem választanának ki, akkor nekem kéne több fiú g**ijét meginni. Fúúj

2011. júl. 22. 21:25
 7/18 anonim ***** válasza:
és így terjedt vala az aids...
2011. júl. 24. 22:21
 8/18 anonim ***** válasza:
ez a szánalom kategória. bajuk ugyan nem lesz (kivéve, ha nemi betegség játszik), de ha annyira éhesek/szomjasak, próbálkozzanak evéssel/ivással.
2011. júl. 24. 22:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok nekik innen is. Szánalom...
2011. júl. 24. 22:31
 10/18 anonim válasza:

A nyertes fiúk már nyugodt szívvel kérhetnék azt is a kiválasztott lánytól, hogy szopj szépen körbe minket! Csak nagyobb lenne számukra az élvezet..

Ilyen korú lányokat pedig, hogy ilyenek vonzanak. Nem tudom hogyan nevelték őket a szüleik, de gratulálok. Csak egészségükre!!

2011. júl. 24. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!