Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek? Egyfajta szexuális "játék"
Hallottam és láttam is, h lányok és fiúk mit csinálnak a közeli erdőben. Ügyességi versenyeket rendeznek és ha a lányok veszítenek, a fiúk által kiválasztott lánynak meg kell innia egy pohárból az összes fiú spermáját. Ha a lányok nyernek, akkor szintén spermaivás van, de akkor egy kiválasztott vesztes fiúnak kell innia az egészet. Nem vagyok prűd, de nekem ez sok(k). És NEM KAMU kérdés, bár az lenne. Igazából az a szánalom, hogy 14-16 évesek...
Véleményetek? 19F
Áldásom rájuk... ha nekik ez jó. Ne foglalkozz velük, te nem veszel részt ebben.
20L
Klasszak az ilyen megalázós játékok, aztán majd rínak itt pár hónap múlva, hogy nem akarja a barátnője az orális szexet, mert szerinte undorító.
Az a gáz, hogy ők még önként be is szállnak ebbe a játékba, tehát bevállalják. Egészségükre!!
Csupa vitamin és fehérje.
hallod én is ilyen idös vok és ez nagyon undorito ffúúúújjjjjj
meglátszodik h még nagyon szaros kis pisisek ha ez nekik tetszik (amugy ne h azt hid h vmien visszahuzodo csaj vok)
Látom nektek is megvan a véleményetek.
Nem, nekem eszemben sem volt beszállni. Egyrészt nem verném ki együtt több fiúval és ott van a kockázat hogy ha veszítünk és hát miért ne engem választanának ki, akkor nekem kéne több fiú g**ijét meginni. Fúúj
A nyertes fiúk már nyugodt szívvel kérhetnék azt is a kiválasztott lánytól, hogy szopj szépen körbe minket! Csak nagyobb lenne számukra az élvezet..
Ilyen korú lányokat pedig, hogy ilyenek vonzanak. Nem tudom hogyan nevelték őket a szüleik, de gratulálok. Csak egészségükre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!